Glazenwasser

Glasbewassing door een professionele glazenwasser is een goede investering in het behoud van de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. De gecertificeerde glazenwassers van TopCleaners staan graag klaar om van uw bedrijfspand een fonkelend visitekaartje te maken. Laat uw ruiten reinigen door de vakmannen van TopCleaners.

Glazenwassers van TopCleaners leveren Topkwaliteit

Onze glazenwassers zijn gespecialiseerde vakmannen die beschikken over een VCA* diploma, onder leiding van een VCA**-professional. Het spreekt voor zich dat de glazenwasser van TopCleaners alle opgestelde normen en regels haarfijn naleeft. Natuurlijk op een ecologisch verantwoorde manier waarbij het milieu zoveel mogelijk gespaard blijft. Daarnaast heeft schoonmaakbedrijf TopCleaners, onderdeel van TopWorkers, alle materialen in eigen beheer die nodig zijn voor een uiterst gedegen glasbewassing.

Glasbewassing maakt ons enthousiast!

Van het reinigen van de ruiten van het kantoorpand op de hoek tot de glasbewassing van een groot bedrijventerrein. Wat voor bedrijf het ook betreft, de glazenwasser van TopCleaners heeft er ervaring mee.

Heeft u nog vragen over onze glasbewassingsservice? Neem  contact met ons op, onze glazenwassers staan voor u klaar!

top