Historie

Klantgerichtheid, het leveren van optimale kwaliteit en doorzettingsvermogen zijn belangrijke speerpunten die Maarten Hanken vele jaren geleden bij de oprichting van zijn schoonmaakbedrijf als fundament voor zijn onderneming zag. Onder de naam Stoof Schoonmaakservice heeft hij toentertijd samen met zijn eerste twee medewerkers de basis gelegd van een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een erkend schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant. De naamsverandering naar TopCleaners vond plaats in 2008, toen Hanken TopWorkers oprichtte.  TopWorkers is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in totaal vastgoedonderhoud voor bedrijven en particulieren. TopCleaners is het grootste bedrijfsonderdeel.

Inmiddels zijn er meer dan 60 ervaren personeelsleden werkzaam voor TopCleaners, een aantal dat jaarlijks toeneemt. Deze groei is een logisch gevolg van de visie die sinds de oprichting hetzelfde gebleven is; Het streven naar een uiterst tevreden klant.

Anno 2016 is TopCleaners een erkend en trots schoonmaakbedrijf, met enthousiaste en betrokken medewerkers die garant staan voor service en kwaliteit.

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers? Neem vrijblijvend contact op!

 

 

top