Organisatie

Schoonmaakorganisatie TopCleaners is een serieuze speler in schoonmaakland en probeert deze plaats te behouden en verder uit te breiden. Vanuit het hoofdkantoor te Breda worden onze medewerkers ondersteund en begeleid. Processen als opleiding, kwaliteitszorg, arbo en milieu, inkoop en calculatie worden vanuit hier georganiseerd. Daarnaast voorzien verschillende leveranciers ons van kwalitatief hoogstaande producten en materialen. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt werken en wordt onze productiviteit aanzienlijk verhoogd.

Een flexibele houding en hoge kwaliteit van dienstverlening zijn onze belangrijkste speerpunten. Door de korte lijnen kunnen wij snel handelen en heeft de klant een vast aanspreekpunt. Dit betekent dat wij bij noodgevallen of een dringend verzoek per direct of op zeer korte termijn paraat staan. Hetzelfde geldt voor nieuwe klanten, waarbij wij zorg dragen voor een prettige opstart van de samenwerking.

Wanneer u meer te weten wilt komen over schoonmaakbedrijf TopCleaners, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem vrijblijvend contact op!

 

top