Schoonmaak VvE

VvE schoonmaak

TopCleaners is gespecialiseerd in het leveren van schoonmaakdiensten voor VvE’s en beheerders. Wij garanderen voor verenigingen van eigenaren de hoogste service en kwaliteit op het gebied van de schoonmaak van appartementencomplexen, trappenhuizen en portieken. Onze schoonmaaksters zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben allen ervaring met het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en weten precies wat de bewoners van de appartementencomplexen belangrijk vinden.

Schoonmaakbedrijf speciaal voor Verenigingen van Eigenaren

TopCleaners biedt verschillende services voor Vve’s en beheerders van complexen (bijvoorbeeld een winkelcentrum of openbare ruimte). Buiten de reguliere schoonmaak kunt u bij schoonmaakbedrijf TopCleaners terecht voor glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, ongediertebestrijding en technisch onderhoud.

Flexibiliteit, goede communicatie en het leveren van de hoogste kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten.

Vrijblijvende offerte met gratis advies

Graag brengen wij een vrijblijvend advies en gratis offerte uit voor het schoonmaken van de centrale ruimtes in uw appartementencomplex. Onze schoonmaaksters en glazenwassers helpen graag mee om van de entree een uitnodigend visitekaartje te maken. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie. Wilt u liever kennis met ons maken onder het genot van een kopje koffie? U bent welkom bij ons op kantoor in Breda!

top