Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Eindhoven levert de hoogste service en kwaliteit tegen de beste prijs. Door jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud durven wij deze garantie te geven. Onze gemotiveerde schoonmaakkrachten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, opleveringsschoonmaak (bouwschoonmaak), vloeronderhoud en overig specialistisch onderhoud.
Door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen proberen wij het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.

Gemotiveerde schoonmakers met aandacht voor detail

Meer dan 50 gemotiveerde en betrokken schoonmakers vormen in Eindhoven het dagelijkse uithangbord van schoonmaakbedrijf TopCleaners. Allen beschikken zij over de benodigde kennis, met als gezamenlijk doel een uiterst tevreden klant.
De backoffice op het kantoor in Eindhoven fungeert als aanspreekpunt en ondersteuning voor de schoonmakers. Een flexibele houding en korte communicatielijnen maken van TopCleaners een unieke organisatie. Afspraak is bij ons ook echt afspraak!

Een Schoonmaakbedrijf uit Eindhoven met een maatschappelijk karakter

Als erkend schoonmaakbedrijf uit Eindhoven staan wij klaar voor onze klanten en collega’s. bovendien trachten wij er naar tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Onder het kopje MVO kunt u meer lezen over TopCleaners en haar maatschappelijke rol.

Wilt u meer weten over schoonmaakbedrijf TopCleaners en onze schoonmakers? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of gratis offerte. Wij maken graag kennis met u!

top