Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving waar regulier schoonmaakonderhoud verzorgd wordt leeft en werkt een stuk prettiger. Wij helpen u graag om uw werkomgeving zo schoon en proper mogelijk te houden. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud in uw kantoor, woonhuis, winkel of bedrijfshal. TopCleaners is gespecialiseerd in kantoorschoonmaak en schoonmaak voor particulieren. Schoonmaakbedrijf TopCleaners biedt milieuvriendelijke schoonmaak op maat aan tegen een scherp tarief.

Verschillende schoonmaakdiensten, TopCleaners maakt het verschil!

Wat maakt de schoonmaakservice van TopCleaners uniek? Wij weten als geen ander dat uw schoonmaakbedrijf professioneel, betrouwbaar en betaalbaar moet zijn. Voordat we met het schoonmaakwerk aan de slag gaan, bespreken we in overleg alle wensen en mogelijkheden. Zo weten wij precies wat u van ons verlangt en stellen wij een schoonmaakonderhoud programma op dat naadloos aansluit op uw wensen. We zijn er voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten.

Vrijblijvende offerte voor het reguliere schoonmaakonderhoud?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Wij brengen graag vrijblijvend een offerte uit en geven gratis advies. Buiten het reguliere schoonmaakonderhoud verzorgen wij verschillende andere schoonmaakdiensten. Deze vindt u terug onder het kopje diensten. TopCleaners hanteert een proefperiode van drie maanden voor kantoorschoonmaak.

TopCleaners is onderdeel van TopWorkers, uw partner op het gebied van totaal vastgoedonderhoud.

top