Gevelreiniger

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » Diensten » Gevelreiniger

Gevelreiniging door een professionele gevelreiniger draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand of woning.

Weersinvloeden, zuren en mosvorming zijn voorbeelden van de bedreiging waaraan uw gevel(bekleding) dagelijks blootgesteld wordt. Deze vervuilingen zorgen voor een lelijke gevel, maar ook voor kleine scheurtjes in het voegwerk. Dit kan als gevolg hebben dat de gevel meer vocht opneemt, wat grotere schade veroorzaakt. De gevelreinigers van TopCleaners hebben alle benodigde materialen en kennis in huis om een beschadigde gevel te repareren en nieuwe schade te voorkomen.

Gevelonderhoud door specialisten van TopCleaners

Gevelreiniging is een jaren oude specialiteit van schoonmaakbedrijf TopCleaners. Het verwijderen van graffiti en oude verflagen valt ook binnen het vakgebied van de gevelreiniger. Wanneer de gevel schoongemaakt is adviseren wij om de gevel te laten impregneren. Het impregneren van de gevel zorgt er voor dat de gevel wordt afgesloten van water en toch haar ventilerende werking behoudt. Gevelonderhoud is zeer belangrijk.

Gevelreiniger die advies geeft

De gevelreinigers van TopCleaners geven indien wenselijk geheel vrijblijvend advies over het schoonmaken en reinigen van uw gevel. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wilt u direct een offerte aanvragen? Neem contact op! TopCleaners is onderdeel van TopWorkers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.