Woning ontruiming

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » Diensten » Woning ontruiming

Het goed en gestructureerd laten verlopen van een woningontruiming is  toevertrouwd aan de vakmannen van TopCleaners.  Voor een aantal erkende gerechtsdeurwaarders in Nederland voert TopCleaners naar tevredenheid vele woningontruimingen uit.  Bedrijfsontruimingen horen hier ook bij. Ook voor de opslag van goederen kunt u bij de specialisten van TopCleaners terecht.

Graag houdt TopCleaners rekening met de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. Flexibiliteit en korte communicatielijnen zijn hierbij de sleutel tot succes, zo ook een eerlijke prijsstelling. Dit alles logischerwijs mét kwaliteitsgarantie.

Door de jarenlange ervaring weten we bij TopCleaners dat het ontruimen van de woning snel en degelijk dient te gebeuren. Buiten het afvoeren van de goederen dragen we  ook altijd zorg voor het bezemschoon opleveren van het pand. Indien wenselijk worden de nodige reparaties verricht.

Duurzaam ondernemen vindt TopCleaners belangrijk. Ook tijdens woning- of bedrijfsontruimingen trachten wij er naar het milieu zo min mogelijk te belasten. Het milieubewust afvoeren van interieurresten en afval zijn hier voorbeelden van.

Huis ontruimen of verzorgen verhuizing

Ook voor particulieren verzorgen wij een woningontruiming of verhuizing op maat. Hoogwaardige dienstverlening in de vorm van flexibiliteit en een eerlijke prijsstelling zijn hierbij zeer belangrijk voor onze afnemers.  Het verhuizen of verplaatsen van uw goederen gebeurt zorgvuldig waardoor schade voorkomen wordt. Wanneer de verhuizing, bijvoorbeeld na overlijden, haast heeft en op korte termijn uitgevoerd dient te worden houden we hier rekening mee.

Graag laten wij u kennis maken met onze organisatie en komen we vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.