Wilt u ook een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Hoogste kwaliteit tegen de beste prijs

Bij ons geldt: Afspraak is afspraak

Wij gaan zuinig om met het milieu

Home » Eenmalige grote schoonmaak Breda

Eenmalige grote schoonmaak in omgeving Breda

Komt er binnenkort een heel belangrijke klant bij u langs op kantoor in de omgeving Breda? Of komt men bijvoorbeeld een bedrijfsfilm bij u opnemen, dan heeft u behoefte aan een eenmalige grote schoonmaak van uw bedrijfspand in de omgeving Breda. U kunt dan gebruikmaken van verschillende diensten bij een eenmalige grondige schoonmaak. Hierover vertellen wij u graag meer.

Heeft u een vraag? Laat het ons vandaag nog weten!

De verschillende diensten bij een eenmalige grote schoonmaak in de buurt van Breda

TopCleaners is een bedrijf met verschillende disciplines. Wij maken niet alleen schoon, maar u kunt ook bij ons terecht voor verschillende onderhoudswerkzaamheden. Onze TopPainters zorgen ervoor dat uw pand weer strak in de verf wordt gezet, wanneer er onderhoudsbouwwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, kunt u een beroep doen op onze TopBuilders. Het afval wordt dan direct afgevoerd door ons afvalbedrijf TopWasteService. Maar onze core business is schoonmaken. Hierin bieden we verschillende diensten aan:

  • Schoonmaakonderhoud: wij komen periodiek bij u langs voor een eenmalige of periodieke grote schoonmaak in omgeving Breda.
  • Ook onze glazenwasser komt bij u langs wanneer u wilt voor een eenmalige grondige schoonmaak van uw ramen.
  • Opleveringsschoonmaak: na een verhuizing of verbouwing is het natuurlijk fijn als er een eenmalige grondige schoonmaak plaatsvindt. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.
  • We nemen ook graag de schoonmaak van uw gevel mee tijdens een eenmalige grote schoonmaak. We ontdoen deze bijvoorbeeld van verwering of graffiti, zodat u een goede eerste indruk achterlaat.
  • Dit geldt ook voor vloeronderhoud. Een schone vloer geeft al direct een goede indruk wanneer er klanten of zakenrelaties uw pand binnenkomen.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van een eenmalige grote schoonmaak in omgeving Breda? Neem dan contact met ons op. We bekijken dan graag samen met u hoe we een eenmalige grondige schoonmaak in uw bedrijfspand het beste kunnen insteken. Om dit te bespreken, belt u naar 088 – 222 3 222

Als u vragen heeft horen wij ze graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.