MVO

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de laatste jaren een belangrijk aspect geworden bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van TopCleaners.
TopCleaners streeft naar een duurzame werkplaats voor zowel de klanten als voor onze collega’s. Een duurzame filosofie waarbij sociale, ecologische en economische aspecten centraal staan.

Verantwoord personeelsbeleid

Het belangrijkste onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we verantwoord omgaan met onze collega’s. De gezondheid en het welzijn van onze collega’s zijn onze belangrijkste zorg. Op verschillende vlakken stralen we uit dat het schoonmaakteam van TopCleaners één team is. Een zeer laag ziekteverzuim is hier een gevolg van, waar onze klanten en collega’s van profiteren.
Ook de veiligheid van onze collega’s wordt gewaarborgd. Bij al onze klanten wordt een risico-rapport opgesteld, waarin eventuele risico’s en onveilige situaties beschreven staan. Naar aanleiding van dit rapport wordt een plan van aanpak opgesteld met als doel het verzorgen van een uiterst veilige werksituatie.

Milieubewust ondernemen

Gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en producten met weinig verpakkingsmateriaal zijn voorbeelden van manieren waarop TopCleaners milieuverantwoord probeert te werken. Ook houden we in samenwerking met onze leveranciers constant de innovaties op het gebied van materiaalgebruik in de gaten.Onze grootste kracht op het gebied van MVO is de verwerking van afval. In samenwerking met onze collega’s van TopWasteService adviseren we onze klanten over hoe zij zo milieubewust mogelijk hun afval kunnen scheiden. Bovendien kunnen we de afvalverwerking voor onze klanten verzorgen op een ecologische verantwoorde manier, waarbij buiten het milieu ook kostenbesparing centraal staat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.