betrouwbaar, ervaren en professioneel

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Specialistische reiniging bij schoonmaakbedrijf TopCleaners te Breda

Voor een specialistische reiniging via een deskundig schoonmaakbedrijf kunt u rekenen op de medewerkers van TopCleaners uit Breda. Wij bieden een ruim aanbod aan diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Met 70 ervaren personeelsleden kunt u rekenen op kwaliteit en service, wij voeren het schoonmaakwerk met alle nauwkeurigheid uit. Voor specialistisch reiniging kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda.

Schoonmaakbedrijf TopCleaners verzorgt specialistische reiniging voor particulieren en bedrijven. Zou u graag een grondige reiniging van uw pand willen na een verhuizing of verbouwing? Of wilt u uw kantoren na iedere werkdag door ons laten schoonmaken? Wij staan altijd voor u klaar. Tevens beschikken wij over de middelen om gevels en ramen te behandelen. Wij maken enkel gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmaterialen- en middelen.