fbpx

betrouwbaar, ervaren en professioneel

Specialistisch schoonmaakbedrijf nodig? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Bouwbedrijf Vrolijk

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode
Schoonmaakwerk Eindhoven

Specialistische reiniging bij schoonmaakbedrijf TopCleaners te Breda

Voor een specialistische reiniging via een deskundig schoonmaakbedrijf kun je rekenen op de medewerkers van TopCleaners uit Breda. Wij bieden een ruim aanbod aan diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Met 70 ervaren personeelsleden kun je rekenen op kwaliteit en service, wij voeren het schoonmaakwerk met alle nauwkeurigheid uit. Voor specialistisch reiniging kun je terecht bij schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda.

Image

Schoonmaakbedrijf TopCleaners verzorgt specialistische reiniging voor particulieren en bedrijven. Zou je graag een grondige reiniging van uw pand willen na een verhuizing of verbouwing? Of wil je je kantoren na iedere werkdag door ons laten schoonmaken? Wij staan altijd voor je klaar. Tevens beschikken wij over de middelen om gevels en ramen te behandelen. Wij maken enkel gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmaterialen- en middelen.