Kauwgom verwijderen

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » Diensten » Kauwgom verwijderen

Kauwgom op straat, u ziet het overal. Voor onder andere winkelcentra, stations, toeristische attracties, binnensteden en stadions is vervuiling door kauwgom een gemeenschappelijke vijand. Kauwgom verwijderen door de specialisten van TopCleaners is een uiterst efficiënte en goedkope oplossing.

Schoonmaakbedrijf TopCleaners heeft het benodigde materieel in huis om deze vuiligheid op een professionele manier te verwijderen. Wij bieden graag een vrijblijvende offerte aan.

Kauwgom verwijderen op alle soorten vloer

Op basis van duidelijke afspraken zorgen wij voor een schoner beeld van uw omgeving. Kauwgom verwijderen kan met behulp van verschillende methodes (o.a. stoommethode en bevriesmethode). Afhankelijk van het soort bestrating of de muursoort kan het voor komen dat er ´schone vlekken´ achterblijven na het verwijderen van de kauwgom. Logischerwijs vervuilen die schone vlekken in de loop der tijd weer zodanig dat ze niet meer opvallen. Indien gewenst kunnen wij ook de gehele ondergrond machinaal schrobben om vervolgens het vuil er af te zuigen.

Vrijblijvende offerte kauwgom verwijderen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze diensten, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij brengen gratis advies uit en stellen vrijblijvend een nette en scherpe offerte op. Kauwgom verwijderen doen wij in heel Nederland. TopCleaners is onderdeel van TopWorkers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.