kauwgom verwijderen

Op zoek naar een schoonmaker die kauwgom kan verwijderen? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je vrijblijvend contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je contact met ons op? Wij staan voor je klaar!

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in kauwgom verwijderen

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Wil je kauwgom laten verwijderen door een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd? Kauwgom verwijderen door de specialisten van TopCleaners is een uiterst efficiënte en goedkope oplossing. Wij hebben het benodigde materieel in huis om kauwgom op een professionele manier te verwijderen.

Kauwgom op straat, je ziet het overal. Voor onder andere winkelcentra, stations, toeristische attracties, binnensteden en stadions is vervuiling door kauwgom een gemeenschappelijke vijand. Wij halen kauwgom weg voor diverse grote opdrachtgevers. Denk hierbij aan gemeenten, ziekenhuizen, VvE’s, bedrijventerreinen en andere overkoepelende organisaties.

Image
Sinds 1998
Image

Onze werkwijze

Met behulp van stoom en warm water worden de kauwgomresten verzacht, waardoor ze gemakkelijker loskomen van het oppervlak. Daarna gebruiken we krachtige borstels en schrapers om de resterende kauwgom volledig te verwijderen. Indien nodig passen we ook milieuvriendelijke reinigingsmiddelen toe om hardnekkige vlekken te behandelen.

Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat het hele proces snel en efficiënt verloopt, zonder schade aan het oppervlak te veroorzaken. Of het nu gaat om trottoirs, parkeerplaatsen, of vloeren binnen, we zorgen ervoor dat de ruimte vrij is van kauwgom en er weer als nieuw uitziet.