Dé partij voor uw verhuisschoonmaak

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in schoonmaak. We helpen u graag bij de verhuisschoonmaak.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Neemt u contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar.

Waarom kiezen voor een verhuisschoonmaak via TopCleaners?

Icon

experts in de verhuisschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,2. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in verhuisschoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor uw verhuisschoonmaak

Bent u net voor het eerst op uzelf gaan wonen? Of bent u net verhuisd naar een nieuwe woning die past bij de gezinsuitbreiding? Het is vaak wel lekker om met een frisse start aan uw nieuwe woonavontuur te beginnen. Een diepgaande reiniging van de woning door een professioneel schoonmaakteam kan hierbij helpen. Helaas is verhuizen vaak een hectische en vermoeiende periode. We snappen daarom als geen ander dat u daarna geen energie meer heeft om de boel eens grondig schoon te maken. Geen zorgen! We helpen u graag bij de vakkundige schoonmaak van uw nieuwe woning. Zo kunt u straks weer met een gerust hart genieten van uw nieuwe woning.

Image

Professionele verhuisschoonmaak: zo doen we dat!

Ons team van ervaren en professionele schoonmakers beschikt over de juiste kennis en apparatuur om uw nieuwe woning grondig en efficiënt te reinigen. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen en de beste schoonmaakmiddelen ontstaat een resultaat waar zowel u en uw omgeving blij van worden. Of het nu gaat om het verwijderen van vuil en vlekken, of het ontsmetten van de oppervlakken. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een frisse start in uw nieuwe woning zonder zorgen over schoonmaakwerk.

Uiteraard bespreken we voorafgaand aan de verhuisschoonmaak wat uw wensen zijn. Moet uw tapijt gereinigd worden? Of kunnen uw ramen wel een beurt gebruiken? Iedere ruimte biedt een nieuwe schoonmaakuitdaging. Bij ons bij u aan het juiste adres! Ons team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers heeft ervaring met de meest uiteenlopende schoonmaakklussen. Hierdoor weten we snel te schakelen en de juiste vakmensen in te schakelen voor uw klus. Op die manier bent u verzekerd van een professioneel resultaat.

Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

de verhuisschoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams