fbpx

Dé partij voor je verhuisschoonmaak

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt je contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in schoonmaak. We helpen je graag bij de verhuisschoonmaak.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar.

Waarom kiezen voor een verhuisschoonmaak via TopCleaners?

Icon

experts in verhuisschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in verhuisschoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor uw verhuisschoonmaak

Ben je net verhuisd? Het is lekker om met een frisse start aan je nieuwe woonavontuur te beginnen. Helaas is verhuizen vaak een hectische en vermoeiende periode. We snappen daarom als geen ander dat je daarna geen energie meer hebt om de boel eens grondig schoon te maken. Geen zorgen! We helpen je graag bij de vakkundige schoonmaak van je nieuwe woning. Zo kun je straks met een gerust hart genieten in je nieuwe woning.

 

Image
Image

Professionele verhuisschoonmaak: zo doen we dat!

Ons team van ervaren en professionele schoonmakers beschikt over de juiste kennis en apparatuur om je nieuwe woning grondig en efficiënt te reinigen. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen en de beste schoonmaakmiddelen garanderen we een brandschoon resultaat. Of het nu gaat om het verwijderen van vuil en vlekken, of het ontsmetten van de oppervlakken. Wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een frisse start in je nieuwe woning zonder zorgen over schoonmaakwerk.

Image

Uiteraard bespreken we voorafgaand aan de verhuisschoonmaak wat je wensen zijn. Moet je tapijt gereinigd worden? Of kunnen de ramen wel een beurt gebruiken? Iedere ruimte biedt een nieuwe schoonmaakuitdaging. Bij ons ben je aan het juiste adres! Ons team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers heeft ervaring met de meest uiteenlopende schoonmaakklussen.

Moet je nog gaan verhuizen en ben je op zoek naar een makelaar die jou kan bijstaan bij het verkopen van je woning? Kijk dan vooral eens op de website van onze partner Vermunt Makelaardij (makelaar Roosendaal). Zij helpen je graag!

de verhuisschoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams