Industriële reiniging

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van industriële reiniging voor bedrijven maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neemt u contact met ons op? Wij staan voor u klaar!

Waarom industriële reiniging via TopCleaners?

Icon

experts in reguliere industriële reiniging

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in industriële reiniging

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Het uitvoeren van industriële schoonmaak in bedrijfshallen of productieruimtes is voor veel van onze klanten een erg belangrijk onderdeel van het productieproces. Adequate en regelmatige reiniging van productieruimtes en productieapparatuur verkleint de kans op storingen aanzienlijk. Daarnaast werkt een grondige industriële schoonmaak motiverend voor productiepersoneel. TopCleaners heeft ruime ervaring als industrieel reinigingsbedrijf en heeft in de omgeving van Breda veel klanten waar periodieke industriële reiniging plaats vindt.

Image
Sinds 1999

industriële reiniging in Breda en omgeving

Van het reinigen van magazijnstellingen en damwanden tot het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines; er is altijd een oplossing op maat. Wij voldoen aan de HACCP-eisen die in de voedingsmiddelenindustrie gelden. We hebben ervaring met het schoonmaken van staalconstructies en productieruimtes. Veiligheid voor de industriële schoonmaker en voor het personeel van de opdrachtgever staat tijdens het gehele proces voorop.

Staalconstructies en productieruimtes dienen jaarlijks schoongemaakt te worden. Dit is voor het eigen personeel van onze opdrachtgevers niet bij te houden. Om er voor te zorgen dat de staalconstructies en productieruimtes goed schoon blijven komen onze industriële schoonmakers jaarlijks langs voor de industriële schoonmaak. Voorafgaand aan de werkzaamheden maken we een plan van aanpak voor de industriële reiniging.

TopCleaners uit Breda beschikt over de kennis, ervaring en het materieel om de industriële reiniging voor uw organisatie volledig uit handen te nemen. Wilt u vrijblijvend met ons in gesprek om de mogelijkheden van industriële schoonmaak te bespreken? Neem dan contact met ons op. Voor het schoonmaken van fabrieken geldt dat we buiten Breda in heel Noord-Brabant en Zuid-Holland (Rotterdam) werkzaam zijn.

TopCleaners in cijfers

412

Bedrijfshallen in onderhoud

67418

M2 staalconstructie schoongemaakt

12

Industriële collega's