Industriële reiniging

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor  industriële reiniging? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je vrijblijvend contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van industriële reiniging voor bedrijven maakt TopCleaners een uiterst betrouwbaar industrieel reinigingsbedrijf. Neemt je vrijblijvend contact met ons op? Wij staan voor je klaar!

Waarom industriele reiniging via TopCleaners?

Icon

experts in schoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Daardoor beoordelen onze klanten onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Dat maakt ons erg trots!

Icon

veel ervaring in industriële reiniging

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. En met meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen we ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Het uitvoeren van industriële schoonmaak in bedrijfshallen of productieruimtes is voor veel van onze klanten een erg belangrijk onderdeel van het productieproces. Want adequate en regelmatige reiniging van productieruimtes en productieapparatuur verkleint de kans op storingen aanzienlijk. Daarnaast werkt een grondige industriële schoonmaak motiverend voor productiepersoneel. TopCleaners heeft ruime ervaring als industrieel reinigingsbedrijf en heeft in de omgeving van Breda veel klanten waar periodieke industriële reiniging plaats vindt.

Image
Sinds 1999
Image

industriële reiniging in Breda en omgeving

Van het reinigen van magazijnstellingen en damwanden tot het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines; er is altijd een oplossing op maat. Wij voldoen aan de HACCP-eisen die in de voedingsmiddelenindustrie gelden. Daarnaast hebben we als industrieel schoonmaakbedrijf ruime ervaring met het schoonmaken van staalconstructies en productieruimtes. Veiligheid voor de industriële schoonmaker en voor het personeel van de opdrachtgever staat tijdens het gehele proces voorop.

industriële reiniging

Staalconstructies en productieruimtes dienen jaarlijks schoongemaakt te worden. Dit is voor het eigen personeel van onze opdrachtgevers niet bij te houden. Om er voor te zorgen dat de staalconstructies en productieruimtes goed schoon blijven komen onze industriële schoonmakers jaarlijks langs voor de industriële schoonmaak. Daarvoor maken we voorafgaand aan de werkzaamheden een plan van aanpak voor de industriële reiniging.

Industriële reiniging

TopCleaners uit Breda beschikt over de kennis, ervaring en het materieel om de industriële reiniging voor uw organisatie volledig uit handen te nemen. Wil jevrijblijvend met ons in gesprek om de mogelijkheden van industriële schoonmaak te bespreken? Neem dan contact met ons op. Voor het schoonmaken van fabrieken geldt dat we buiten Breda in heel Noord-Brabant (Eindhoven, Gilze rijen, Roosendaal, Waalwijk, Etten-Leur, Moerdijk en Hazeldonk) en Zuid-Holland (Rotterdam, Dordrecht, ) werkzaam zijn.

TopCleaners in cijfers

412

Bedrijfshallen in onderhoud

67418

M2 staalconstructie schoongemaakt

12

Industriële collega's