Dé partij voor uw bouwschoonmaak

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in bouwschoonmaak.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van bouwschoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Neemt u contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar.

Waarom bouwschoonmaak via TopCleaners?

Icon

experts in bouwschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,2. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in bouwschoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor uw bouwschoonmaak

Heeft u net uw woning laten renoveren? Of misschien zit u wel midden in een verbouwing? U wilt dan natuurlijk niets liever dan meteen kunnen genieten van het resultaat. Helaas gaat daar in de meeste gevallen veel stof, puin en bouwafval aan vooraf. Tijd voor de laatste stap: de bouwschoonmaak. We begrijpen dat het schoonmaken van de woning na verbouwing een stressvolle en tijdrovende klus kan zijn. Daarnaast kan het erg kostbaar zijn om de bouwvakkers na de bouw te laten schoonmaken. In dat geval kunt u de hulp van een professioneel schoonmaakteam goed gebruiken. Kies daarom voor het gemak van de bouwschoonmaak van Topcleaners.

Image

professionele bouwschoonmaak voor elke verbouwing

Heeft u alleen uw badkamer verbouwd? Of is uw hele woning gerenoveerd? We begrijpen dat elke verbouwing er anders uitziet. Wat uw situatie ook is, onze schoonmaakspecialisten weten er wel raad mee. In de afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende schoonmaakklussen. Op die manier bieden we maatwerk voor de schoonmaak van elke ruimte. We helpen u dan ook graag als ervaren specialist bij het schoonmaken na de verbouwing.

bouwschoonmaak: zo doen we dat!

Uiteraard bespreken we van tevoren wat uw wensen zijn. Door te luisteren naar uw behoeften komen we achter de unieke aanpak die elke ruimte nodig heeft. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de hele woning schoonmaken. Bijvoorbeeld badkamer, keuken, toilet, ramen, gevels en vloeren. Zo bieden we maatwerkoplossingen voor elke schoonmaak. Op die manier hebben we inmiddels al meer dan 1200 woningen schoon afgeleverd.

Natuurlijk gebruiken we daarbij de beste en meest moderne schoonmaakmiddelen en materialen. Daarnaast werken we met vaste schoonmaakteams. Op die manier leveren we snel en efficiënt een schoon resultaat waardoor u eindelijk van de verbouwing kunt genieten.

Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

de bouwschoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams