fbpx

Graffiti verwijderen

Betrouwbare partij nodig voor het verwijderen van graffiti? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

 

Graffiti verwijderen

Graffiti laten verwijderen door TopCleaners

Graffiti is erg hardnekkig om te verwijderen van de muren. De verf hecht zich helemaal vast aan de muren. Bij het verwijderen van de graffiti is het dan ook zaak om de ondergrond niet te beschadigen.

  • Wij gebruiken professionele schoonmaakmiddelen die de ondergrond beschermen
  • We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het verwijderen van graffiti
  • Bij ons altijd een vrijblijvend advies en gratis offerte
Image

Graffiti verwijderen: zo doen we dat!

Voordat we grof geschut inzetten om de graffiti te verwijderen, behandelen we de muur eerst met hete stoom. In de meeste gevallen laat de verf dan al los. Daardoor hoef je de muur niet te reinigen met agressieve stoffen en voorkomen we de kans op schade. Maar als stoomcleanen niet genoeg is, kunnen we altijd overschakelen naar een chemisch reinigingsmiddel. Doordat de verf hierin oplost is de graffiti snel verdwenen van je muren. Als laatste redmiddel kunnen we altijd kiezen voor het stralen. Hierbij spuiten we de muur schoon met een speciaal straalmiddel waarin fijne steentjes zijn verwerkt. Ten slotte brengen we nog een laag anti-graffiti coating aan. Hierdoor hecht de verf niet goed aan op de muren. Op die manier garanderen we je altijd van een schoon resultaat voor je muren.

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Bouwbedrijf Vrolijk

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode