Eenmalige schoonmaak van je huis

Betrouwbare partij nodig voor de eenmalige schoonmaak van je huis? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

 

Schoonmaakbedrijf TopCleaners groepsfoto

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor de eenmalige schoonmaak van je huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag met de grondige reiniging van je woning. Moet je huis schoon opgeleverd worden voor de verkoop? Misschien ben je net klaar met een verbouwing aan je huis en sta je tot aan je nek in het stof? Of wil je graag met een frisse start beginnen aan je nieuwe woonavontuur? Wat je situatie ook is, ons team van meer dan 70 enthousiaste schoonmakers staat iedere dag voor je klaar.

Image

Eenmalige schoonmaak door professioneel schoonmaakbedrijf

Iedere ruimte is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom zorgen we altijd voor maatwerk oplossingen voor uw schoonmaak. Wil je alleen de ramen en gevels schoon laten maken? Of moet je complete woning inclusief zolder en dakkapel gereinigd worden? Ons grote team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers staat iedere dag voor je klaar. Zo kunnen we altijd de juiste specialisten selecteren voor jouw schoonmaakklus. Daarnaast werken onze schoonmakers altijd met de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. Daarmee kunnen we in elk hoekje schoonmaken en laten we geen enkel oppervlak ongereinigd achter. Zo zorgen we voor de juiste schoonmaakbehandeling voor de behoeften van jou en je huis.

Image

Eenmalige voorjaars schoonmaak huis

Is het weer eens tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak? Dit is geen gewone schoonmaak. Want één keer per jaar is het nodig om echt alle hoekjes en gaatjes van uw woning eens grondig te reinigen. In dat geval kun je de hulp van een professioneel schoonmaakteam goed gebruiken. Wij weten namelijk overal bij te komen met onze schoonmaakmaterialen. En als het moet pakken we zelfs onze speciale klimmaterialen erbij. Zo zorgen we ervoor dat je huis er van top tot teen weer brandschoon uitziet.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina.

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode