fbpx

betrouwbaar, ervaren en professioneel

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je vrijblijvend contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je vrijblijvend contact met ons op? Wij staan voor je klaar!

Waarom TopCleaners

Icon

experts in reguliere schoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

TopCleaners is gespecialiseerd in het reinigen van lamellen, jaloezieën, lichtarmaturen en zonwering. Lamellen en jaloezieën blijken veelal een verzamelplaats van stof en vuiligheid te zijn. Bovendien zijn ze lastig schoon te maken. Wanneer je de lamellen wilt laten schoonmaken ben je bij TopCleaners aan het goede adres. Indien wenselijk kan het reinigen van de raambekleding op locatie plaats vinden met behulp onze mobiele reinigingsunit. De raambekleding wordt dan ultrasoon gereinigd. Binnen twee uur kunnen we de raambekleding demonteren, reinigen en opnieuw monteren. Neem contact op om een prijsopgave op te vragen.

Image
Sinds 1998
Image

raambekleding schoonmaken in Breda en omgeving

Het schoonmaken van de raambekleding gebeurt vakkundig, bovendien wordt het milieu zo veel mogelijk gespaard. Wij gebruiken geen chemicaliën tijdens het reinigingsproces. De jaloezieën of lamellen worden gereinigd met behulp van ultrasonore apparatuur. Dit is een reinigingsmethode waarbij geluidstrillingen gestuurd worden door een bak met reinigingsmiddel en water. Het imploderen van watermoleculen tegen de lamellen, lichtarmaturen of zonwering heeft als resultaat dat het vuil loskomt van het materiaal.

Image

Deze behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag, het resultaat is brandschoon. Wanneer je raambekleding beschadigd is, kunnen lichte mankementen op locatie direct verholpen worden. Je raambekleding werkt dan weer als nieuw. Wil je jouw raambekleding, jaloezieën, lichtarmaturen, lamellen of zonwering laten schoonmaken door de schoonmakers van TopCleaners? Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan. Ons werkgebied bevindt zich in een straal van 100 kilometer om Breda.

TopCleaners in cijfers

14256

Lamellen gereinigd

12100

Jaloezieën gereinigd

2

Lamellenreinigers in dienst