Dé partij voor je opleveringsschoonmaak

Wij staan heel graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Meer dan 25 jaar ervaring in opleveringsschoonmaak.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van opleveringsschoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij staan graag voor je klaar.

Waarom kies ik voor een opleveringsschoonmaak via TopCleaners?

Icon

experts in opleveringsschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar de wensen van onze klanten adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in opleveringsschoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor uw opleveringsschoonmaak

Dagelijks worden wij door particulieren en bedrijven ingehuurd voor het uitvoeren van een schoonmaak. Meestal betreft het een opleveringsschoonmaak na verbouwing van een woning of tijdens een verhuizing. Ook verzorgen wij de opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven. Met trots durven wij te beweren dat wij in de wijde omgeving van Breda het schoonmaakbedrijf zijn met de meeste ervaring en het beste resultaat op het gebied van opleveringsschoonmaak. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Image
Image

Schoonmaak verhuizing

Voor, tijdens of na een verhuizing kun je kiezen voor het gemak van de schoonmaakservice van TopCleaners. Een opleveringsschoonmaak wordt vaak ingepland voordat een woning of gebouw opgeleverd wordt aan een nieuwe eigenaar of voordat de makelaar foto’s komt maken. Wil je ons inhuren of vrijblijvend advies inwinnen? Wij passen ons aan jouw wensen aan, zoals het hoort!

Image

professionele schoonmaak

Dagelijks voeren wij in de wijde omgeving van Breda op diverse locaties een opleveringsschoonmaak uit. Wij doen dit met vaste opleverteams, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Iedere schoonmaker heeft zijn/haar eigen taak, waar nodig helpen we elkaar. Tijdens de opleveringsschoonmaak worden afhankelijk van je wensen de badkamer, keuken, toilet, ramen, gevels en vloeren grondig schoongemaakt.

Image

bouwschoonmaak

Ben je bijna klaar met verbouwen en wil je de opleveringsschoonmaak uitbesteden? Graag voeren wij het schoonmaakwerk voor je uit. Wij werken voor particulieren, makelaars, bouwbedrijven, woningcorporaties en aannemers. Duizenden woningen zijn schoon opgeleverd door ons. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij efficiënt te werk gaan. Dit doen wij met de modernste schoonmaakmaterialen en -middelen. Al onze schoonmakers zijn ervaren, enthousiast en professioneel.

Image

TopCleaners, vlekkeloze service

TopCleaners is gespecialiseerd in het uitvoeren van een professionele schoonmaak na verbouwing en verhuizing. Ook zijn wij er voor de zakelijke markt. Diverse bouwbedrijven schakelen ons in voor het uitvoeren van de opleveringsschoonmaak bij nieuwbouwprojecten. Al deze ervaring maakt dat wij een groot klantenbestand hebben opgebouwd met vaste opdrachtgevers. Onder andere verschillende bouwbedrijven, makelaars en vastgoedeigenaren in Breda en omgeving schakelen ons periodiek in om schoonmaakwerk uit te besteden. Door de jarenlange ervaring hebben wij alle middelen en kennis in huis om een opleveringsschoonmaak zo gestructureerd en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Image

Uiteraard bespreken we voorafgaand aan het schoonmaakwerk wat je wensen zijn. Na afloop van de klus is de woning stofvrij en schoon. Als er sprake is van cementsluier op tegels hebben wij deze verwijderd. Ook de plinten, stopcontacten, kozijnen en inbouwkasten worden schoongemaakt. Ons gezamenlijke doel is om onze klanten volledig te ontzorgen. Dagelijks werken meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers vol enthousiasme bij ons aan de meest veelzijdige klussen. Bij het schoonmaken wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen en de beste schoonmaakmiddelen.

Image

Tijdens het uitvoeren van de schoonmaak proberen wij het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Ga je binnenkort verhuizen en heb je nog geen partij gevonden voor het schoonmaakwerk voorafgaand aan de opleveringsschoonmaak? Wij adviseren verhuisbedrijf De Mannen Van Stoof.

de opleveringsschoonmaak in cijfers

37625

Woningen schoon opgeleverd

7421

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams