Dé partij om je terras te laten schoonmaken

Op zoek naar een betrouwbare partij voor het schoonmaken van je terras? Wij staan graag voor je klaar.  Neem je contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in terrasreiniging. Laat ons je terras reinigen.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van terrasreiniging voor zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar.

Waarom terras schoonmaken via TopCleaners?

Icon

experts in terras schoonmaken

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in terras schoonmaken

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij om je terras te reinigen

De lente komt eraan en het zonnetje begint te schijnen. We trekken massaal naar buiten om van de tuin te genieten. Maar helaas heeft het koude en natte winterweer een groene laag van mos en alg achtergelaten op het terras. Tijd om er iets aan te doen! Als je je tuintegels grondig laat schoonmaken ziet je terras er weer fris uit. Zo kun je optimaal genieten van het mooie weer in de tuin.

Image
Image

professionele reiniging voor elk terras

Aan mos en algvorming ontkom je niet als je gebakken tuintegels of vlonders in de tuin hebt liggen. Helaas is deze vervuiling vaak lastig weg te krijgen. Het is dan prettig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen voor het grondig schoonmaken van je terras. Met de juiste apparatuur maken wij je tegels snel en efficiënt schoon. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Image

terras schoonmaken: zo doen we dat!

Onze doorgewinterde reinigers hebben alle kennis en materialen om je terras grondig en effectief te reinigen. We maken daarbij gebruik van topkwaliteit hogedruk reinigers en de beste schoonmaakproducten. Dat zorgt voor een stralend resultaat. Wij zorgen ervoor dat je terras er snel weer brandschoon uitziet.

Image

We zijn er ook voor bedrijven

We zijn er voor particulieren en bedrijven. Bij veel van onze zakelijke klanten maken we jaarlijks de trottoirs, stoepranden en het parkeerterrein schoon. Wat je situatie ook is, wij bieden altijd een oplossing op maat!

de schoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams