Dé partij om uw terras te laten schoonmaken

Op zoek naar een betrouwbare partij voor het schoonmaken van uw terras? Wij staan graag voor u klaar.  Neemt u contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in terrasreiniging. Laat ons uw terras reinigen.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van terrasreiniging voor zowel bedrijven als particulieren. Neemt u contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar.

Waarom terras schoonmaken via TopCleaners?

Icon

experts in terras schoonmaken

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,2. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in terras schoonmaken

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij om uw terras te reinigen

De lente komt eraan en het zonnetje begint te schijnen. We trekken massaal naar buiten om van de tuin te genieten. Maar helaas heeft het koude en natte winterweer een groene laag van mos en algen achtergelaten op ons terras. Tijd om er iets aan te doen! Als je je tuintegels grondig laat schoonmaken ziet je terras er weer fris uit. Zo kun je weer optimaal genieten van het mooie weer in de tuin.

Image

professionele reiniging voor elk terras

Hoe lang uw terrastegels er al liggen, mos en ander vuil zijn snel zichtbaar. En helaas zijn ze vaak lastig weg te krijgen. Daarom is het een goed idee om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen voor het grondig schoonmaken van uw terras. Met de juiste apparatuur kunnen uw tegels snel en efficiënt worden schoongemaakt. En voor u het weet blinken uw terrastegels als nooit tevoren! We helpen u graag met het schoonmaken van uw terras.

terras schoonmaken: zo doen we dat!

Onze doorgewinterde schoonmakers hebben alle kennis en gereedschap in huis om uw terras grondig en effectief te reinigen. We maken daarbij gebruik van topkwaliteit schoonmaakmaterialen en de beste schoonmaakproducten. Dat zorgt voor een stralend resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw terras er weer brandschoon uitziet.

En dan is het tijd om aan de slag te gaan, want praatjes vullen nou eenmaal geen gaatjes. Maar niet voordat we van tevoren uw specifieke wensen en behoeften hebben doorgenomen. Want uw wens als klant staat centraal. Zo voorkomen we vervelende verrassingen in de toekomst. En dat is wel zo prettig. Maar wat uw behoefte ook is, we bieden altijd een oplossing op maat!

de schoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams