Dé partij voor uw voorjaarsschoonmaak

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in schoonmaak. Tijd voor een voorjaarsschoonmaak? We helpen u graag!

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Neemt u contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar.

Waarom kiezen voor een voorjaarsschoonmaak via TopCleaners?

Icon

experts in de voorjaarsschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,2. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in schoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor uw voorjaarsschoonmaak

Het voorjaar is in volle gang en de eerste zonnestralen komen langzaam het huis binnen. Voor veel mensen is dit hét moment om een grote voorjaarsschoonmaak te houden. Op die manier kun je met een fris gevoel de zomer tegemoet. Nu begrijpen we natuurlijk dat een grote schoonmaak niet voor iedereen zijn favoriete hobby is. Daarnaast kan het houden van een voorjaarsschoonmaak een erg tijdrovende klus zijn als je het echt goed wilt aanpakken. Het is daarom een goed idee om voor de grote schoonmaak van uw huis de hulp in te schakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij beschikken namelijk over de juiste materialen, schoonmaakmiddelen en ervaring om ook uw huis binnen no-time te voorzien van een grote schoonmaak.

Image

grote voorjaarsschoonmaak: zo doen we dat!

Moeten uw ramen gelapt worden? Moet uw vloer gereinigd worden? Of kan uw gevel wel wat schoonmaakwerk gebruiken? Hoe uw situatie er ook uitziet, door meer dan 25 jaar ervaring met de meest uiteenlopende schoonmaakopdrachten weten we er wel raad mee! Uiteraard nemen we van tevoren even met u door wat er allemaal moet gebeuren. Zo weten wij precies wat u van ons verlangt en bent u verzekerd van een schoon en fris resultaat waar u en uw omgeving blij van worden.

Onze werkwijze draait om korte lijnen, betrouwbaar resultaat en goede service. Daarbij vinden we het belangrijk om goed om te gaan met mens en milieu. We werken dan ook uitsluitend met de beste materialen en schoonmaakmiddelen. Op die manier staat ons team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers elke dag klaar om u te helpen bij de voorjaarsschoonmaak.

Bent u benieuwd geworden hoe we ook u kunnen helpen bij de voorjaarsschoonmaak? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan. Of neem direct contact met ons op.

de voorjaarsschoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams