fbpx

Dé partij voor uw voorjaarsschoonmaak

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in schoonmaak. Tijd voor een voorjaarsschoonmaak? We helpen je graag!

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar.

Waarom kiezen voor een voorjaarsschoonmaak via TopCleaners?

Icon

experts in de voorjaarsschoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in schoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij voor de voorjaarsschoonmaak

Het voorjaar is in volle gang en de eerste zonnestralen komen langzaam het huis binnen. Voor veel mensen is dit hét moment om een grote voorjaarsschoonmaak te houden. Op die manier kun je met een fris gevoel de zomer tegemoet. Nu begrijpen we natuurlijk dat een grote schoonmaak niet voor iedereen zijn favoriete hobby is. Daarnaast kan het houden van een voorjaarsschoonmaak een erg tijdrovende klus zijn als je het echt goed wilt aanpakken. Het is daarom een goed idee om voor de grote schoonmaak van uje huis de hulp in te schakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij beschikken namelijk over de juiste materialen, schoonmaakmiddelen en ervaring om ook uw huis binnen no-time te voorzien van een grote schoonmaak.

Image
Image

grote voorjaarsschoonmaak: zo doen we dat!

Moeten de ramen gelapt worden? Moet de vloer gereinigd worden? Of kan de gevel wel wat schoonmaakwerk gebruiken? Hoe je situatie ook is, door meer dan 25 jaar ervaring met de meest uiteenlopende schoonmaakopdrachten weten wij er wel raad mee! Uiteraard nemen we van tevoren even met je door wat er allemaal moet gebeuren. Zo weten wij precies wat je van ons verlangt en bent je verzekerd van een schoon en fris resultaat.

Image

Onze werkwijze draait om korte lijnen, betrouwbaar resultaat en goede service. Daarbij vinden we het belangrijk om goed om te gaan met mens en milieu. We werken dan ook uitsluitend met de beste materialen en schoonmaakmiddelen.

Ben je benieuwd hoe kunnen helpen bij de voorjaarsschoonmaak? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Of neem direct telefonisch contact met ons op.

de voorjaarsschoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams