fbpx

Schoonmaak voor bedrijven en particulieren

TopCleaners is gespecialiseerd in het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven én particulieren. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

gl

opleveringsschoonmaak

Dagelijks worden wij door particulieren en bedrijven ingehuurd voor het uitvoeren van een schoonmaak. Meestal betreft het een opleveringsschoonmaak na verbouwing van een woning of tijdens een verhuizing. Ook verzorgen wij de opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven. Met trots durven wij te beweren dat wij in de wijde omgeving van Breda het schoonmaakbedrijf zijn met de meeste ervaring en het beste resultaat op het gebied van opleveringsschoonmaak.

Schoonmaakwerk Eindhoven

schoonmaakonderhoud

Regulier schoonmaakonderhoud door een professioneel schoonmaakbedrijf draagt bij aan een schone werk- of leefomgeving in je kantoor of woning. Schoonmaakbedrijf TopCleaners is gespecialiseerd in kantoorschoonmaak en schoonmaak bij particulieren. Ook verzorgen wij schoonmaakonderhoud in bedrijfshallen en winkelpanden. TopCleaners biedt milieuvriendelijke schoonmaak op maat aan tegen een eerlijk tarief.

Image

vloeronderhoud

Onze vloerspecialisten geven graag advies over welke vorm van reiniging aanbevolen wordt. Uiteraard geldt dit voor het reinigen van je vloerkleed, tapijt of het schoonmaken van je tuintegels. Bij veel van onze klanten in de omgeving van Breda verzorgen wij eens per jaar de tapijtreiniging van het volledige kantoor. Op deze manier voorkomen we dat er geïnvesteerd moet worden in een nieuw tapijt en blijft het tapijt er altijd schoon en netjes uit zien. Tapijtreiniging verzorgen we bij particulieren en zakelijke klanten.

Schoonmaak Vve

schoonmaak voor VvE’s

TopCleaners is gespecialiseerd in het leveren van schoonmaakdiensten voor VvE’s en beheerders. Wij garanderen voor verenigingen van eigenaren de hoogste service en kwaliteit op het gebied van de schoonmaak van appartementencomplexen, trappenhuizen en portieken. De meeste VvE’s waar wij schoonmaken bevinden zich in de omgeving van Breda. Onze schoonmakers zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze hebben allen ervaring met het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en weten precies wat de bewoners van appartementencomplexen belangrijk vinden.

Image

bouwschoonmaak

Heb je onlangs je woning laten renoveren? Of misschien zit je midden in een verbouwing? Je wilt dan natuurlijk niets liever dan meteen kunnen genieten van het resultaat. Helaas gaat daar in de meeste gevallen veel stof, puin en bouwafval aan vooraf. Tijd voor de laatste stap: de bouwschoonmaak. We begrijpen dat het schoonmaken van de woning na verbouwing een stressvolle en tijdrovende klus kan zijn. Daarnaast kan het erg kostbaar zijn om de bouwvakkers na de bouw te laten schoonmaken. In dat geval kun je de hulp van een professioneel schoonmaakteam goed gebruiken. Kies daarom voor het gemak van de bouwschoonmaak van Topcleaners.

Image

glazenwasser

Een periodiek bezoek van onze glazenwasser voor bedrijven is een goede investering in het behoud van de uitstraling van uw kantoorpand. De gecertificeerde glazenwassers van TopCleaners staan graag voor je klaar om van uw bedrijfspand een visitekaartje te maken. Honderden bedrijven in de wijde omgeving van Breda maken gebruik van onze service. Meer weten over wat we hierin voor u kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande knop.

Image

woningontruiming

TopCleaners heeft al vele jaren ervaring opgebouwd met het ontruimen van woningen. Het goed en gestructureerd laten verlopen van een woning ontruiming is ons toevertrouwd.  Voor een aantal erkende gerechtsdeurwaarders in Breda voert TopCleaners door heel Nederland naar tevredenheid vele woningontruimingen uit. Dit doen wij discreet en respectvol. Graag houden we rekening met de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Flexibiliteit en korte communicatielijnen zijn belangrijk, zo ook een eerlijke prijsstelling. Dit alles mét kwaliteitsgarantie.

Schoonmaakwerk Eindhoven

lamellen reiniging

TopCleaners is gespecialiseerd in het reinigen van lamellen, luxaflex, jaloezieën, lichtarmaturen en zonwering. Lamellen en jaloezieën blijken veelal een verzamelplaats van stof en vuiligheid te zijn. Bovendien zijn ze lastig schoon te maken. Wanneer u uw lamellen wilt laten schoonmaken bent u bij TopCleaners aan het goede adres. Indien wenselijk kan het reinigen van de raambekleding op locatie plaats vinden met behulp onze mobiele reinigingsunit. De raambekleding wordt dan ultrasoon gereinigd. Binnen twee uur kunnen we uw raambekleding demonteren, reinigen en opnieuw monteren.

Image

verhuisschoonmaak

Ben je net verhuisd of ga je verhuizen? Het is vaak wel lekker om met een frisse start aan uw nieuwe woonavontuur te beginnen. Een diepgaande reiniging van de woning door een professioneel schoonmaakteam kan hierbij helpen. Helaas is verhuizen vaak een hectische en vermoeiende periode. We snappen daarom als geen ander dat je daarna geen energie meer hebt om de boel eens grondig schoon te maken. Geen zorgen! We helpen je graag bij de vakkundige schoonmaak van uw nieuwe woning. 

 

Image

zonnepanelen schoonmaken

Wist je dat zonnepanelen al snel 20% minder rendement behalen wanneer ze niet op frequente basis worden schoongemaakt? Dat komt omdat vuil en stof zich op de panelen nestelt en zo de opname van zonlicht tegenhoudt. Als je wilt dat uw zonnepanelen optimaal blijven presteren, is het dus aan te reden om ze regelmatig te wassen.
Bij TopCleaners begrijpen we het belang van schone zonnepanelen. We wassen zonnepanelen voor zowel particulieren als bij bedrijven in de wijde omgeving van Breda. We wassen met zachte borstels en voorkomen daarmee krassen op de panelen. Bovendien werken we veilig en conform de de regels van de Arbowet.

Image

gevelreiniging

Gevelreiniging door een professionele gevelreiniger draagt bij aan de uitstraling van je bedrijfspand of woning. Wij hebben in de omgeving van Breda diverse opdrachtgevers waar we op frequente basis de gevel of damwand schoonmaken.

Image

voorjaarsschoonmaak

Het voorjaar is in volle gang en de eerste zonnestralen komen langzaam het huis binnen. Voor veel mensen is dit hét moment om een grote voorjaarsschoonmaak te houden. Op die manier kun je met een fris gevoel de zomer tegemoet. Nu begrijpen we natuurlijk dat een grote schoonmaak niet voor iedereen zijn favoriete hobby is. Daarnaast kan het houden van een voorjaarsschoonmaak een erg tijdrovende klus zijn als je het echt goed wilt aanpakken. Het is daarom een goed idee om voor de grote schoonmaak van je huis de hulp in te schakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij beschikken namelijk over de juiste materialen, schoonmaakmiddelen en ervaring om ook jouw huis binnen no-time te voorzien van een grote schoonmaak.

industriële reiniging

industriële reiniging

Het uitvoeren van industriële schoonmaak in bedrijfshallen of productieruimtes is voor veel van onze klanten een erg belangrijk onderdeel van het productieproces. Adequate en regelmatige reiniging van productieruimtes en productieapparatuur verkleint de kans op storingen aanzienlijk. Daarnaast werkt een grondige industriële schoonmaak motiverend voor productiepersoneel. TopCleaners heeft ruime ervaring als industrieel reinigingsbedrijf en heeft in de omgeving van Breda veel klanten waar periodieke industriële reiniging plaats vindt.

Image

kauwgom verwijderen

Wil je kauwgom laten verwijderen door een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd? Kauwgom verwijderen door de specialisten van TopCleaners is een uiterst efficiënte en goedkope oplossing. Wij hebben het benodigde materieel in huis om kauwgom op een professionele manier te verwijderen.

Kauwgom op straat, je ziet het overal. Voor onder andere winkelcentra, stations, toeristische attracties, binnensteden en stadions is vervuiling door kauwgom een gemeenschappelijke vijand. Wij halen kauwgom weg voor diverse grote opdrachtgevers. Denk hierbij aan gemeenten, ziekenhuizen, VvE’s, bedrijventerreinen en andere overkoepelende organisaties.