Kunnen wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op?

u kunt ons 24/7 bereiken, wij staan voor u klaar

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud voor zowel bedrijven als particulieren. Neemt u contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar. Wil je solliciteren bij TopCleaners? Kijk dan op onze vacature pagina.

Waarom TopCleaners?

Icon

MVO vinden we belangrijk

Wij doen er alles aan om het klimaat zo veel mogelijk te sparen tijdens het uitvoeren van ons werk en werken enkel met biologisch afbraakbare schoonmaakproducten.

Icon

veiligheid staat bij ons voorop

Voorafgaand aan de werkzaamheden stellen wij altijd een veiligheidsrapport en RI&E op. Onze veiligheidscoördinator controleert de veiligheid op locatie.

Icon

wij steunen het KWF

Al jaren zijn wij sponsor en zakenvriend van het KWF. We vinden het belangrijk om dit goede doel te steunen en dragen hier graag standaard een stuk van onze marge voor af. Samen staan we op tegen kanker.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Dagelijks werken we hard om de klanttevredenheid zo hoog te houden.

de historie van TopCleaners

Klantgerichtheid, het leveren van optimale kwaliteit en doorzettingsvermogen zijn belangrijke speerpunten die Maarten Hanken vele jaren geleden bij de oprichting van zijn schoonmaakbedrijf als fundament voor zijn onderneming zag. Onder de naam Stoof Schoonmaakservice heeft hij toentertijd samen met zijn eerste twee medewerkers de basis gelegd van een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een erkend schoonmaakbedrijf in de wijde omgeving van Breda. De naamsverandering naar TopCleaners vond plaats in 2008 en past beter bij de groeiplannen die de afgelopen jaren opgesteld en gerealiseerd zijn. Inmiddels bestaat het schoonmaakteam van TopCleaners uit meer dan 70 gemotiveerde, professionele en vakgeschoolde schoonmakers. Daar zijn we trots op!

Image
Sinds 1998

duurzaamheid en goed zijn voor elkaar

TopCleaners heeft scherpe doelen en een heldere visie op het gebied van duurzaamheid en MVO. Ook in 2023 werken we weer hard aan het realiseren van een werkomgeving waarin mens en milieu centraal staan. Dit houdt in dat we de CO-2 uitstoot zo laag mogelijk houden en streven naar 100% recycling van al onze te gebruiken materialen en middelen. Verder zorgen we goed voor elkaar en creëren we werkplekken waarbij ontwikkeling en werkplezier voor onze collega’s gestimuleerd worden. Samen zullen we het moeten doen.

We vinden het belangrijk om bewust om te gaan met de verantwoordelijkheid die we individueel en gezamenlijk hebben om de wereld dagelijks een stukje beter te maken. We bieden onze klanten graag duurzame oplossingen die het milieu zo veel als mogelijk sparen.

Onze collega’s staan centraal. We dragen zorg voor vaste contracten en een financieel stevige basis. Wij lopen hierin voor op de concurrenten en daar zijn we trots op. Onze collega’s werken graag bij TopCleaners. We zijn één team en staan klaar voor elkaar.

Verspilling draagt bij aan milieuproblematiek. Wij streven naar 100% recycling. Ook van onze leveranciers verwachten wij een ambitieus beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen bouwen we aan een schone wereld.