Gespecialiseerd in VvE schoonmaak

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je vrijblijvend contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud voor VvE’s maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je vrijblijvend contact met ons op? Wij staan voor je klaar!

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in schoonmaak bij VvE’s

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

ervaren in VvE schoonmaak

TopCleaners is gespecialiseerd in het leveren van schoonmaakdiensten voor VvE’s en beheerders. Wij garanderen voor verenigingen van eigenaren de hoogste service en kwaliteit op het gebied van de schoonmaak van appartementencomplexen, trappenhuizen en portieken. De meeste VvE’s waar wij schoonmaken bevinden zich in de omgeving van Breda. Onze schoonmaaksters zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben allen ervaring met het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en weten precies wat de bewoners van de appartementencomplexen belangrijk vinden.

Schoonmaak vve
Sinds 1998