fbpx

TopCleaners, hét schoonmaakbedrijf in Oosterhout

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je telefonisch of per mail contact met ons op? Tot zo!

wij staan garant voor service en kwaliteit

In Oosterhout hebben we meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud. Zowel bij bedrijven als voor particulieren. Wij garanderen uw tevredenheid. Heel graag staan we voor je klaar.

Waarom TopCleaners?

experts in reguliere schoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel zorgvuldig te selecteren. Vervolgens begeleiden we ze zo dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. Wel zo eerlijk.

innovatief schoonmaakbedrijf uit Oosterhout

Dagelijks werken we met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen. Ook blijven we dagelijks bij leren. We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Jarenlange ervaring. 

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Al jaren zijn wij sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Oosterhout. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Schoonmaakbedrijf TopCleaners is actief in Oosterhout. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, opleveringsschoonmaak en glasbewassing. We hebben +150 klanten waar we dagelijks of wekelijks het schoonmaakonderhoud verzorgen. Veel klanten zijn gevestigd in Oosterhout en omgeving. Verder verzorgen we de opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven en particulieren. Hierbij kunt u denken aan verhuisschoonmaak, schoonmaak na verbouwing of de opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven. Dit tijdens de oplevering van een bouwproject. Ook jouw schoonmaakproject zouden we graag oppakken. Neem je contact met ons op? Wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact! 

Image