fbpx

vloeronderhoud door een specialist van TopCleaners

Vraag nu een offerte aan voor het vloeronderhoud in je bedrijfspand of woning. Neem contact op.

wij staan garant voor service en kwaliteit

jarenlange ervaring op het gebied van vloeronderhoud voor bedrijven en particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Wij garanderen de hoogste kwaliteit. 

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in vloeronderhoud

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Periodiek vloeronderhoud is belangrijk om je vloer mooi te houden. Veel bedrijven en particulieren kiezen voor een harde vloer vanwege de lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling. Voor de vloer is een periodiek onderhoudsplan nodig waarin onderhoudsbeurten staan vermeld. Schrobben, slijpen, polijsten en impregneren van (natuur)stenen vloeren, het in de was zetten van houten vloeren (vloer was) en het strippen en conserveren van linoleum vloeren zijn veel voorkomende onderhoudsvormen. Ook PVC-vloeren hebben onderhoud nodig.

Opleveringsschoonmaak verhuizing vloeronderhoud
Sinds 1998
Image

vloeronderhoud

Onze vloerenspecialisten geven je graag advies over welke vorm van reiniging aanbevolen wordt. Uiteraard geldt dit ook voor het reinigen van uw vloerkleed, andere vormen van tapijtreiniging of het schoonmaken van je tuintegels. Bij veel van onze reguliere schoonmaakklanten in de omgeving van Breda verzorgen wij eens per jaar de tapijtreiniging van het volledige kantoor. Op deze manier voorkomen we dat er geïnvesteerd hoeft te worden in een nieuw tapijt en blijft het tapijt er altijd schoon en netjes uit zien. Tapijtreiniging verzorgen we dus bij particulieren en zakelijke klanten.

Image

Tuintegels schoonspuiten

Diverse steensoorten, kleuren en structuren zorgen voor een bijzondere en unieke vloer. Om uw kostbare tuintegels in een goede conditie te houden is het noodzakelijk om tuintegels jaarlijks te laten schoonspuiten. Algvorming wordt verwijderd zonder chemicaliën te gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu. Tuintegels kunnen we op diverse manieren schoonspuiten. Dit kan met behulp van onze hoge druk units, onze eenschijfsmachines of onze schrobmachines.

Image

Tapijtreiniging

Je kunt ons inschakelen voor tapijtreiniging in uw woning of in uw bedrijfsruimte en kantoor. De vloerbedekking reinigen we op een snelle en grondige manier. Door onze milieuvriendelijke manier van reinigen is onze tapijtreiniging volledig veilig voor kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn alle behandelde oppervlaktes binnen 2 uur weer droog, waardoor je snel je dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. Wij verrichten schoonmaakonderhoud in de wijde omgeving van Breda.

TopCleaners in cijfers

45121

M2 terrastegels schoongespoten

18221

M2 tapijt gereinigd

3

Vloerspecialisten in dienst