Schoonmaakbedrijf TopCleaners in Tilburg

Betrouwbaar, ervaren en professioneel. Wij staan voor u klaar! Vandaag, morgen, altijd! Neemt u contact met ons op? Wij brengen graag vrijblijvend een offerte uit.

wij staan garant voor service en kwaliteit

In Tilburg hebben we meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud. Zowel bij bedrijven als voor particulieren. Wij garanderen uw tevredenheid. Heel graag staan we voor u klaar. Schoonmaakbedrijf TopCleaners in Tilburg!

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in reguliere schoonmaak

We doen er alles aan om ons personeel zorgvuldig te selecteren. Vervolgens begeleiden we ze zo dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. Wel zo eerlijk.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf uit Tilburg

Dagelijks werken we met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen. Ook blijven we dagelijks bij leren. We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Jarenlange ervaring.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Al jaren zijn wij sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Tilburg. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Schoonmaakbedrijf TopCleaners is actief in Tilburg. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, opleveringsschoonmaak en glasbewassing. We hebben +150 klanten waar we dagelijks of wekelijks het schoonmaakonderhoud verzorgen. Veel klanten zijn gevestigd in Tilburg en omgeving. Verder verzorgen we de opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven en particulieren. Hierbij kunt u denken aan verhuisschoonmaak, schoonmaak na verbouwing of de opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven. Dit tijdens de oplevering van een bouwproject. Ook uw schoonmaakproject zouden we graag oppakken. Neemt u contact met ons op? Wij staan voor u klaar en komen graag met u in contact!

Schoonmaakbedrijf Breda Rotterdam schoonmaken bij bedrijven