betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Moerdijk

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Kies voor het beste schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners

Icon

Meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Moerdijk. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Moerdijk? De industriële sector draait vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week door. Altijd op zoek naar de meeste efficiëntie. Je wilt dan natuurlijk niet dat processen verstoord worden. Helaas leidt een vieze werkomgeving vaak tot storingen en gedemotiveerd personeel. Door het onderhoud en schoonmaakwerk van machines en apparatuur goed bij te houden kun je de kans op vertragingen verkleinen. Niet gek dus dat schoonmaakwerk voor veel industriële bedrijven een vast onderdeel van het productieproces is. Want het resultaat van een schone bedrijfshal is een productielijn die altijd door blijft draaien zonder storingen.

Daarnaast is het in veel gevallen ook nog eens verplicht om een jaarlijkse schoonmaak te houden. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat het gelijk goed gebeurt. En in de voedingsmiddelenindustrie zijn er zelfs hele strenge regels verbonden aan de hygiëne. Tijd voor een professioneel schoonmaakbedrijf uit Moerdijk dat zorgt voor een grondige reiniging van je industriële ruimte. Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

Image
sinds 1998
Image

zo werkt een schoonmaakbedrijf uit Moerdijk

Het schoonmaken van een industriële ruimte is geen gemakkelijke opdracht. Want iedere ruimte is weer anders. Dat vraagt om maatwerk schoonmaakoplossingen in uitdagende omstandigheden. Er is dan ook meer nodig dan de eerste de beste schoonmaker. Gelukkig beschikken we over de juiste kennis, ervaring en materialen om ook uw schoonmaakklus grondig aan te pakken.

Image

complete reiniging door een schoonmaakbedrijf uit Moerdijk

Of het nu gaat om het reinigen van magazijnstellen en damwanden of het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines, we bieden altijd een oplossing die precies past bij je situatie. En altijd met gediplomeerde schoonmakers. Zo voldoen we bijvoorbeeld aan de HACCP-eisen die verbonden zijn aan de productie van voedingsmiddelen. Want de veiligheid voor uw personeel en onze collega’s staat immers bij elke schoonmaak voorop. We helpen je graag als ervaren schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Wilt je ons complete verhaal bekijken? Lees dan snel verder op LinkedIn.