wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je contact met ons op?

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in glasbewassing

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatieve glazenwasser

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren glazenwassers

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken schoonmakers en glazenwassers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij garanderen de hoogste kwaliteit

Een periodiek bezoek van onze glazenwasser voor bedrijven is een goede investering in het behoud van de uitstraling van je kantoorpand. De gecertificeerde glazenwassers van TopCleaners staan graag voor je klaar om van uw bedrijfspand een visitekaartje te maken. Honderden bedrijven in de wijde omgeving van Breda maken gebruik van onze service. Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Wij staan graag voor je klaar, dus neem vooral contact op.

Image
Sinds 1998
Image

de beste glazenwasser in Breda en omgeving

Onze glazenwassers zijn gespecialiseerde vakmensen die beschikken over een VCA* diploma, onder leiding van een VCA**-professional. Alle geldende ARBO-regels worden te allen tijde nageleefd. Professionele klimmaterialen als hoogwerkers worden waar nodig ingezet, uiteraard wordt valbeveiliging gebruikt. Wil je de dakkapel van je woning laten schoonmaken? Klik dan hier!

Image

Door de inzet van onze osmosesystemen en osmosewater van de hoogste kwaliteit kunnen we veilig, snel en daardoor voor een gunstig tarief de glasbewassing verzorgen. Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven, VvE’s, vastgoedeigenaren, bouwbedrijven en particulieren. Wij garanderen de hoogste kwaliteit.

Image

Schone ramen maken ons blij! Mogen wij jou ook blij maken? Graag verzorgen wij de glasbewassing van je bedrijfspand. Je kunt contact met ons opnemen en een gratis offerte opvragen. Ook adviseren wij graag over de frequentie van uitvoer. Wil je de glasbewassing combineren met een uitgebreider schoonmaakpakket? Dat is uiteraard mogelijk!

Onze glazenwassers in cijfers

80000

Ramen gewassen

27000

Tevreden klanten

4

Hoogwerkers