TopCleaners, hét schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. TopCleaners schoonmaakbedrijf Eindhoven. Neem je contact met ons op?

Betrouwbaar, professioneel en ervaren

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken bij zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar. hét schoonmaakbedrijf in Eindhoven! Volg ons hele verhaal op LinkedIn.

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom zou ik kiezen voor schoonmaakbedrijf TopCleaners in Eindhoven?

Icon

meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit schoonmaakwerk.

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Rotterdam. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf in Eindhoven

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Heeft je woning weer een opfrisbeurt nodig? Ben je op zoek naar een schoonmaakteam voor uw kantoor? Of heb je een vaste reinigingsdienst voor een fabriekshal nodig? Bij TopCleaners vind je alles onder één dak. We helpen zowel particulieren als bedrijven met het schoonmaken van hun huis of bedrijfsruimte. Meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers staan elke dag klaar om je te helpen bij je schoonmaakklus. En met zo’n groot team aan ervaren schoonmakers weten we zeker dat we voor iedere opdracht de juiste specialisten in huis hebben.

Schoonmaakbedrijf Breda Rotterdam schoonmaken bij bedrijven
sinds 1998
Image

Maatwerk schoonmaak in Eindhoven

Wil je je kantoor stofvrij laten maken? Moet het groen van de tegels worden verwijderd? Of kan je vloer wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken? Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. En dat is nu precies waar we bij TopCleaners in uitblinken. Met een groot team aan ervaren schoonmakers en een breed arsenaal aan professionele schoonmaakapparatuur laten we elke oppervlakte brandschoon achter.

Image

Flexibele schoonmaak in Eindhoven

Heeft de huishoudhulp op het laatste moment afgezegd en heb je toch een schoonmaker nodig? Geen zorgen! Ook dan helpen we je graag. We zijn erg flexibel en komen graag snel bij je langs. Met heldere communicatie, korte lijnen en een vast aanspreekpunt kunnen we snel schakelen. We staan altijd voor je klaar. Ook ‘s avonds en in het weekend kun je op ons vertrouwen.

Image

Schoonmaken voor het beste resultaat

Als schoonmaakbedrijf doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. We pakken elke klus aan met de beste schoonmaakmiddelen en materialen. Zo zorgen we altijd voor een brandschoon resultaat waar je blij van wordt. Dat horen we ook van onze klanten. Zij beoordelen ons namelijk met een 9,4 in het meest recente klanttevredenheidsonderzoek. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Neem dan contact met ons op.