Dé partij om uw terras te laten reinigen

Wij staan graag voor u klaar. Nu, vandaag en morgen. Neemt u contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in terrasreiniging. Laat ons uw terras reinigen.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van terrasreiniging voor zowel bedrijven als particulieren. Neemt u contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar.

Waarom terras reinigen via TopCleaners?

Icon

experts in terras reinigen

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,2. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in terrasreiniging

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij om uw terras te reinigen

Het voorjaar is in aantocht en het zonnetje komt langzaam tevoorschijn. We zoeken daarom massaal de rust en ruimte van de tuin op. Alleen heeft het koude en natte winterweer een groene laag mos en algen op uw terrastegels achtergelaten. Tijd om hier iets aan te doen! Door uw tuintegels grondig te laten schoonmaken krijgt uw terras een frisse uitstraling en kunt u weer optimaal genieten van het mooie weer in de tuin.

Image

professionele reiniging voor elk terras

Heeft u net een nieuw terras aangelegd? Of liggen uw terrastegels er al langer? Wat uw situatie ook is, mos, algen en ander soort vuil is al snel zichtbaar op uw terrastegels. En helaas is deze aanslag vaak ook erg hardnekkig. Het is daarom een uitstekend idee om uw terras te laten reinigen door een vakkundig schoonmaakbedrijf. Door het schoonmaken van de tuintegels met de juiste apparatuur ziet uw terras er binnen no-time weer fris uit. Wij helpen u daarom graag met het duurzaam reinigen van uw terras.

terras reinigen: zo doen we dat!

Onze ervaren en professionele schoonmakers hebben de juiste kennis en apparatuur om uw terras grondig en efficiënt te reinigen. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen en de beste schoonmaakmiddelen ontstaat een resultaat waar zowel u en uw omgeving blij van worden. Of het nu gaat om het verwijderen van vuil en vlekken, of het ontsmetten van de oppervlakken. Wij zorgen ervoor dat uw terras er weer als nieuw uitziet.

Uiteraard bespreken we voorafgaand aan het schoonmaakwerk wat uw wensen zijn. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. En dat is wel zo fijn. Op die manier werken er dagelijks meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers bij ons aan de meest veelzijdige schoonmaakklussen. Wat uw schoonmaakbehoefte ook is, we bieden een op maat gemaakte oplossing voor iedereen.

Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

de schoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams