discreet, flexibel en professioneel

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je vrijblijvend contact met ons op?

wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Kerimago Kick

” Goede schoonmaak voor een prima prijs!”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in woning ontruiming

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren in woning ontruimingen

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

TopCleaners heeft al vele jaren ervaring opgebouwd met het ontruimen van woningen. Het goed en gestructureerd laten verlopen van een woning ontruiming is ons toevertrouwd.  Voor een aantal erkende gerechtsdeurwaarders in Breda voert TopCleaners door heel Nederland naar tevredenheid vele woningontruimingen uit. Dit doen wij discreet en respectvol. Graag houden we rekening met de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Flexibiliteit en korte communicatielijnen zijn belangrijk, zo ook een eerlijke prijsstelling. Dit alles mét kwaliteitsgarantie.

Opleveringsschoonmaak
Sinds 1998

ervaren in diverse gradaties woning ontruiming

Door onze ervaring weten we bij TopCleaners dat het ontruimen van de woning snel en degelijk dient te gebeuren. Buiten het afvoeren van de goederen dragen we  ook altijd zorg voor het bezemschoon opleveren van de ruimtes. Indien wenselijk worden de nodige reparaties verricht. Duurzaam ondernemen vindt TopCleaners belangrijk. Ook tijdens woning- of bedrijfsontruimingen trachten wij er naar het milieu zo min mogelijk te belasten. Het milieubewust afvoeren van interieurresten en afval zijn hier voorbeelden van. Afval wordt te allen tijde gescheiden afgevoerd en waar mogelijk aangeboden voor recycling.

Ook voor particulieren verzorgen wij een woningontruiming of verhuizing op maat. Het verhuizen of verplaatsen van de inventaris van onze opdrachtgevers gebeurt zorgvuldig waardoor schade voorkomen wordt. Wanneer de verhuizing, bijvoorbeeld na overlijden, haast heeft en op korte termijn uitgevoerd dient te worden houden we hier rekening mee. Onze opdrachtgevers bestaan vooral uit deurwaarderskantoren, verhuisbedrijven, zorgcentra, bejaardentehuizen en ouderenzorginstellingen. Uiteraard verzorgen wij ook woningontruimingen voor particulieren. Ons werkgebied bestaat uit de wijde omgeving van Breda. Hieronder valt geheel Noord-Brabant en Zuid-Holland (Rotterdam). Graag laten wij je kennis maken met onze organisatie en komen we vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

TopCleaners in cijfers

5

Vaste opdrachtgevers

1152

Ontruimingen verzorgd

5

Ervaren ontruimers in dienst