TopCleaners, hét schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

Betrouwbaar, professioneel en ervaren

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken bij zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor u klaar. TopCleaners; hét schoonmaakbedrijf in Rotterdam!

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom zou ik kiezen voor schoonmaakbedrijf TopCleaners?

Icon

Meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit schoonmaakwerk.

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Rotterdam. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat zowel bedrijven als particulieren voorziet van uitstekende schoonmaakdiensten? Wij zijn TopCleaners, een toonaangevend schoonmaakbedrijf dat bekendstaat om betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Hoewel we oorspronkelijk zijn gestart in Breda, hebben we onze vleugels uitgespreid en zijn we sinds een aantal jaar ook actief in Rotterdam. We hebben ons bewezen als het meest gewaardeerde schoonmaakbedrijf in de regio Breda, en nu is het tijd om Rotterdam te veroveren met onze vrolijke collega’s!
Benieuwd naar ons verhaal? Volg ons op LinkedIn!

Schoonmaakbedrijf Breda Rotterdam schoonmaken bij bedrijven
sinds 1998
Image

schoonmaakbedrijf in Rotterdam met maatschappelijk verantwoorde visie

Bij TopCleaners hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid op de werkvloer. We begrijpen dat deze aspecten cruciaal zijn in de moderne samenleving, en we zorgen ervoor dat al onze schoonmaakdiensten aan de hoogste normen voldoen. Ons team van meer dan 70 enthousiaste en vakbekwame schoonmakers staat klaar om je bedrijf of woning brandschoon te maken, met oog voor detail en aandacht voor kwaliteit.

Image

schoonmaakbedrijf TopCleaners in Rotterdam: klanttevredenheid staat voorop

Bij TopCleaners streven we voortdurend naar verbetering en klanttevredenheid. We zijn er trots op dat ons recente klanttevredenheidsonderzoek een gemiddelde beoordeling van 9,4 opleverde. Voor ons is dit het bewijs dat klanten onze service en kwaliteit waarderen. We blijven elke dag zoeken naar nieuwe manieren om onze dienstverlening verder te optimaliseren, zodat we je altijd het beste kunnen bieden. Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Neem dan contact met ons op.