Dé partij om je huis stofvrij te maken

Wij staan graag voor je klaar om uw huis stofvrij te maken. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op? Meer dan 25 jaar ervaring in schoonmaak.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Neem je contact met ons op? Wij staan graag voor je klaar.

Waarom uw huis stofvrij maken via TopCleaners?

Icon

experts in het stofvrij maken van uw huis

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

veel ervaring in schoonmaak

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

gegarandeerd de beste partij om je huis stofvrij te maken

Wordt het tijd om je huis eens grondig stofvrij te laten maken? De meeste mensen denken dat je veel stof in je huis kunt verwijderen door met een doekje en plumeau door de woning te gaan. Maar zodra je gaat zitten ziet u de eerste stofdeeltjes alweer ronddwarrelen. Dit komt omdat stof zich overal verzamelt, ook waar je het niet ziet liggen. In dat geval is het een goed idee om je huis eens grondig schoon te laten maken en de hulp in te schakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf. Door de juiste apparatuur en expertise kan die ook op moeilijk bereikbare plekken de opstapeling van stof verwijderen. Wij helpen je graag met het stofvrij maken van je huis.

Image
Image

professionele schoonmaak voor elke ruimte

Door grote hoeveelheden stof ziet je woning er natuurlijk vuil en onverzorgd uit. Maar daarnaast kan veel stof in je huis ook gevolgen hebben voor je gezondheid. De stof kan namelijk allergieën en ademhalingsproblemen veroorzaken. Vooral bij mensen met gevoelige luchtwegen of astma kan dit opspelen. Erg belangrijk dus om je huis stofvrij te maken. Nu begrijpen we dat niet iedereen tijd en zin heeft om zijn huis stofvrij te maken. Daarom helpen we je graag als ervaren schoonmakers bij het verwijderen van stof en vuil uit je woning.

Image

huis stofvrij maken: zo doen we dat!

De afgelopen 25 jaar hebben wij als ervaren schoonmaakbedrijf elk hoekje en gaatje van een woning gezien. Hierdoor weten we met elke schoonmaakklus wel raad. Hoe groot of klein die dan ook mag zijn. We voorzien je van deskundig advies en een schoon resultaat waar je blij van wordt.

Schoonmaakwerk Eindhoven

Daarnaast maken we voor het stofvrij maken van een huis gebruik van de beste materialen en schoonmaakmiddelen. En met een groot team van meer dan 70 gemotiveerde schoonmakers bieden we altijd de beste oplossing voor uw schoonmaakklus. We helpen je graag als schoonmaakteam bij het grondig reinigen van je woning zodat je binnen no-time weer kunt genieten van een schone en gezonde leefomgeving.

Ben je benieuwd geworden naar onze aanpak? Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

de schoonmaak in cijfers

1218

Woningen schoon opgeleverd

428

Bedrijfspanden schoon opgeleverd

5

Gespecialiseerde opleverteams