betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Kies voor het beste schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Neem je contact met ons op?

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een: 9.4

” TopCleaners verzorgt de opleveringsschoonmaak voor onze op te leveren bouwprojecten. Wij zijn erg tevreden, de werknemers zijn betrokken en maken goed schoon. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Jos Peters - Sprangers Bouwbedrijf

“Precies zoals het hoort, een goede organisatie en kwaliteit werk ! En dat tegen een hele scherpe prijs..”

Sander G.

” Na de verbouwing hebben we ons huis laten schoonmaken door TopCleaners. Femke en haar team hebben onze woning keurig schoon achter gelaten. Bedankt voor de super service! Ik zou jullie zeker aanraden. ”

Martine De Roode

Waarom TopCleaners

Icon

Meer dan 70 ervaren schoonmakers

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen. We garanderen de hoogste kwaliteit

Icon

beste regionale schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Met ruim 25 jaar ervaring en is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Onlangs zijn we verkozen tot beste schoonmaakbedrijf uit de regio.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 8.8. Hier zijn we trots op.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf in Dordrecht

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Wij staan garant voor service en kwaliteit

Heb je een schoonmaakbedrijf in Dordrecht nodig? Dat snappen we helemaal. Schoonmaken kan een erg tijdrovende klus zijn. En daarnaast is het niet voor iedereen de favoriete bezigheid. Geen zorgen! We helpen je namelijk graag als een van de beste schoonmaakbedrijven in Dordrecht met het schoonmaakwerk van uw particuliere of zakelijke ruimte.

Heb je een kantoorruimte die schoongemaakt moet worden? Moet je gevel gereinigd worden? Of kan je vloer wel een opfrisbeurt gebruiken? Wat je situatie ook is, ons team van meer dan 70 vakkundige en gemotiveerde schoonmakers staat voor je klaar. Met zo’n groot team hebben we voor elke schoonmaakklus de juiste hulp in huis. We doen alles voor een schoon resultaat en een lach op je gezicht. Weten hoe we dat doen? Lees dan snel verder.

Image
sinds 1998
Image

zo werkt een schoonmaakbedrijf uit Dordrecht

Ben je van plan een grote voorjaarsschoonmaak te houden? Of moeten je zonnepanelen gereinigd worden? Elke schoonmaakopdracht is uniek. Dat hebben we de afgelopen 25 jaar van dichtbij mee mogen maken. Daarom bieden we voor elke schoonmaak passend maatwerk dat aansluit bij de unieke eigenschappen van iedere ruimte. We maken daarbij gebruik van de beste materialen en schoonmaakmiddelen. Op die manier reinigen we snel en efficiënt elke ruimte en oppervlakte. Natuurlijk horen we graag eerst wat je wensen en behoeften zijn. Dat voorkomt dat je later voor verrassingen komt te staan. En dat is wel zo prettig natuurlijk.

Image

schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Moerdijk

We gaan natuurlijk voor een optimaal schoon resultaat van uw ruimte. Maar daarnaast dragen we ook veel zorg voor het milieu en de veiligheid. Door de CO2-uitstoot te reduceren en zo veel mogelijk te recyclen, werken we aan een schoner milieu. Ook starten we elke schoonmaak met een veiligheidscontrole. Zo garanderen we een veilige werkplek voor onze collega’s.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw schoonmaakklus? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Of kijk op LinkedIn voor meer informatie.