Schoonmaken bij bedrijven

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op? Wij hebben jarenlang ervaring in het schoonmaken bij bedrijven.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van regulier en dagelijks schoonmaken bij bedrijven en particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. 

Waarom kiezen voor TopCleaners?

Icon

experts in schoonmaken bij bedrijven

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. We kunnen je ook volledig ontzorgen op het gebied van sanitair service.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,3. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Regulier schoonmaakonderhoud door een professioneel schoonmaakbedrijf draagt bij aan een schone werk- of leefomgeving in je kantoor of woning. Schoonmaakbedrijf TopCleaners is gespecialiseerd in kantoorschoonmaak en schoonmaak bij particulieren. Ook verzorgen wij schoonmaakonderhoud in bedrijfshallen en winkelpanden. Schoonmaakbedrijf TopCleaners biedt milieuvriendelijke schoonmaak op maat aan tegen een eerlijk tarief.

Image
Sinds 1998
Image

Schoonmaken bij bedrijven

Waarom zou je kiezen voor de schoonmaakservice van TopCleaners? Omdat wij als geen ander weten dat een schoonmaakbedrijf professioneel, betrouwbaar en betaalbaar moet zijn. Voordat we met het schoonmaakwerk aan de slag gaan, bespreken we in overleg alle wensen en mogelijkheden. Zo weten wij precies wat je van ons verlangt en stellen wij een werkprogramma op dat volledig aansluit op uw wensen!

Image

Periodiek wordt er geëvalueerd om te bekijken of de werkzaamheden naar wens worden uitgevoerd. We zijn er voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Bel ons.

Image

TopCleaners heeft meer dan 25 jaar ervaring in kantoorschoonmaak. Buiten het reguliere schoonmaakonderhoud verzorgen wij verschillende andere schoonmaakdiensten. Meer weten over de historie van TopCleaners?

Opleveringsschoonmaak Diessen

Je kunt bij ons terecht voor onder andere glasbewassing, vloeronderhoud, industriële reiniging en opleveringsschoonmaak. Meer informatie over deze diensten vind je terug op de dienstenpagina.

TopCleaners in cijfers

245

Reguliere klanten

70

Collega's aan het werk

12

Werkbussen op de weg