Sanitair service

Wij ontzorgen ruim 90% van onze schoonmaakklanten bij de levering, montage én navulling van dispensers in de sanitaire ruimtes en kantine.

Ben je op zoek naar een partij die de sanitair service van jouw organisatie kan verzorgen?  Neem contact met ons op, wij staan voor je klaar!

wij staan garant voor service en kwaliteit

Bespaar jezelf tijd en moeite en schakel onze professionele sanitaire service in. Huur sanitairvoorzieningen tegen aantrekkelijke tarieven, inclusief montage en onderhoud. De navulverpakkingen worden automatisch door ons bezorgd. Je wordt door ons volledig ontzorgd. Wel zo makkelijk!

Waarom kiezen voor TopCleaners?

Icon

Volledig ontzorging.

Verbeterde hygiëne, minder dagelijkse taken én 0% kans op misgrijpen bij een bezoek aan het toilet. Wij verzorgen de dagelijkse navulling van de dispensers. Onze ervaren monteurs zorgen voor de installatie.

Icon

Altijd voorraad

Wij nemen de verantwoordelijkheid over het voorraadbeheer. Navulverpakkingen van handdoekjes, toiletpapier en zeep worden automatisch door ons bij je op kantoor bezorgd. Volledige ontzorging dus!

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

ervaren schoonmaakbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wat houdt onze sanitair service in?

We denken graag met je mee voor de beste oplossingen voor jouw sanitaire omgeving en kantine. Gratis en vrijblijvend komen we bij je langs om de verschillende ruimtes op te meten en een offerte uit te brengen. Zowel het leveren/monteren van de dispensers als het leveren van de navulverpakkingen wordt door ons verzorgd.

We beschikken over verschillende lijnen dispensers en uiteraard over alle mogelijke navulverpakkingen. Met onze sanitair service nemen we alle zorgen uit handen. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Image
Sinds 1998