Lamellen en Jaloezie reiniging

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » Diensten » Lamellen en Jaloezie reiniging

Lamellen en jaloezieën blijken veelal een verzamelplaats van stof en vuiligheid te zijn. Bovendien zijn ze lastig schoon te maken. Wanneer u uw lamellen wilt laten schoonmaken bent u bij TopCleaners aan het goede adres. TopCleaners is gespecialiseerd in het reinigen van lamellen, luxaflex, jaloezieën , lichtarmaturen en zonwering.  Indien wenselijk kan het reinigen van de raambekleding op locatie plaats vinden middels onze mobiele reinigingsunit. Schoonmaakbedrijf TopCleaners kan uw raambekleding binnen 2 uur schoonmaken.

Schoonmaken van alle soorten raambekleding

Het schoonmaken van de raambekleding gebeurt vakkundig, bovendien wordt het milieu zo veel als mogelijk gespaard.

De jaloezieën of lamellen worden gereinigd met behulp van ultrasonore apparatuur. Dit is een reinigingsmethode waarbij geluidstrillingen gestuurd worden door een bak met reinigingsmiddel en water. Het imploderen van watermoleculen tegen de luxaflex, lamellen, lichtarmaturen of zonwering heeft als resultaat dat het vuil loskomt van het materiaal. Deze behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag, het resultaat is brandschoon.

Repareren beschadigde lamellen of jaloezieën

Wanneer uw raambekleding beschadigd is, kunnen lichte mankementen op locatie direct verholpen worden. Uw raambekleding werkt dan weer als nieuw.

Wilt u uw raambekleding, jaloezieën, lichtarmaturen, luxaflex, lamellen of zonwering laten schoonmaken door de schoonmakers van TopCleaners. Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.