Vloeronderhoud

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » Diensten » Vloeronderhoud

Periodiek vloeronderhoud is een belangrijk wanneer u de kwaliteit van uw vloer wilt behouden. Veel bedrijven en particulieren kiezen voor een harde vloer vanwege de lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling. Voor de vloer is een periodiek onderhoudsplan nodig waarin onderhoudsbeurten staan vermeld. Schrobben, slijpen, polijsten en impregneren van (natuur)stenen vloeren, het in de was zetten van houten vloeren (vloer was) en het strippen en conserveren van linoleum vloeren zijn veel voorkomende onderhoudsvormen. De vloerspecialisten van TopCleaners geven u graag advies over welke vorm van reiniging aanbevolen wordt. Logischerwijs geldt dit ook voor het reinigen van uw vloerkleed of het schoonmaken van uw tuintegels.

Tuintegels schoonmaken

Diverse steensoorten, kleuren en structuren zorgen voor een bijzondere en unieke vloer. Om uw kostbare vloer in een goede conditie te houden is het noodzakelijk om de vloer goed te verzorgen in de vorm van periodiek vloeronderhoud. Verzorgen houdt niet op bij dagelijks schoonmaken. Het in optimale staat houden van uw tuintegels of natuurstenen vloer is een kwestie van periodiek en professioneel onderhoud en eventueel professionele renovatie.

Ook bij schade staan de specialisten van TopCleaners voor u klaar. Gaten in uw marmeren vloer worden voor het slijpen gevuld en afgevlakt. Gescheurde tegels worden vervangen door gelijkwaardige nieuwe tegels. Na het slijpen en polijsten is uw marmeren vloer weer als nieuw. Voor meer informatie over vloeronderhoud kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vloeronderhoud of  het reinigen van uw vloerkleed

Ook het reinigen van uw vloerkleed en het reinigen van uw tapijt zijn vormen van vloeronderhoud. Het periodiek reinigen van uw vloerkleed of tapijt zorgt voor een langere levensduur, wat het maken van hoge kosten voorkomt. Het schoonmaken van uw tapijt  of vloerkleed is een intensieve klus waarbij vakmanschap een vereiste is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.