Over ons

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers? 

Home » Over ons

Historie

Klantgerichtheid, het leveren van optimale kwaliteit en doorzettingsvermogen zijn belangrijke speerpunten die Maarten Hanken vele jaren geleden bij de oprichting van zijn schoonmaakbedrijf als fundament voor zijn onderneming zag. Onder de naam Stoof Schoonmaakservice heeft hij toentertijd samen met zijn eerste twee medewerkers de basis gelegd van een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een erkend schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant. De naamsverandering naar TopCleaners vond plaats in 2008, toen Hanken TopWorkers oprichtte.  TopWorkers is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in totaal vastgoedonderhoud voor bedrijven en particulieren. TopCleaners is het grootste bedrijfsonderdeel.

Inmiddels zijn er meer dan 60 ervaren personeelsleden werkzaam voor TopCleaners, een aantal dat jaarlijks toeneemt. Deze groei is een logisch gevolg van de visie die sinds de oprichting hetzelfde gebleven is; Het streven naar een uiterst tevreden klant.

Anno 2016 is TopCleaners een erkend en trots schoonmaakbedrijf, met enthousiaste en betrokken medewerkers die garant staan voor service en kwaliteit.

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers? Neem vrijblijvend contact op!

Visie

TopCleaners streeft naar tevredenheid voor álle partijen. Dat wil zeggen dat op de eerste plaats de klant onze diensten als prettig en hoogwaardig dient te ervaren. Daarnaast doen wij er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met plezier en vakkundigheid uit kunnen voeren. Wanneer wij hierin slagen zijn alle partijen tevreden.

Naast de hoge kwaliteit van dienstverlening vinden wij de positieve houding en mentaliteit van ons uitvoerend personeel een zeer belangrijk en uniek aspect. Een glimlach doet veel goeds! Onze collega’s zijn zich hiervan bewust en vormen dagelijks met trots het uithangbord van onze organisatie.

TopCleaners gaat uit van een langdurige samenwerking, waarbij we blijven luisteren naar de wensen en eisen van de klant. In nauw overleg streven we naar perfectie. Voor ons geldt: afspraak is afspraak.

Organisatie

Schoonmaakorganisatie TopCleaners is een serieuze speler in schoonmaakland en probeert deze plaats te behouden en verder uit te breiden. Vanuit het hoofdkantoor te Breda worden onze medewerkers ondersteund en begeleid. Processen als opleiding, kwaliteitszorg, arbo en milieu, inkoop en calculatie worden vanuit hier georganiseerd. Daarnaast voorzien verschillende leveranciers ons van kwalitatief hoogstaande producten en materialen. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt werken en wordt onze productiviteit aanzienlijk verhoogd.

Een flexibele houding en hoge kwaliteit van dienstverlening zijn onze belangrijkste speerpunten. Door de korte lijnen kunnen wij snel handelen en heeft de klant een vast aanspreekpunt. Dit betekent dat wij bij noodgevallen of een dringend verzoek per direct of op zeer korte termijn paraat staan. Hetzelfde geldt voor nieuwe klanten, waarbij wij zorg dragen voor een prettige opstart van de samenwerking.

Wanneer u meer te weten wilt komen over schoonmaakbedrijf TopCleaners, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem vrijblijvend contact op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.