Schoonmaakbedrijf Breda

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » Schoonmaakbedrijf Breda

Schoonmaakbedrijf TopCleaners levert in Breda in omgeving de hoogste service en kwaliteit tegen de beste prijs. Door jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud durven wij deze garantie te geven. Onze gemotiveerde schoonmaakkrachten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, opleveringsschoonmaak (bouwschoonmaak), vloeronderhoud en overig specialistisch onderhoud.
Door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen proberen wij het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.

Gemotiveerde schoonmakers met aandacht voor detail

Schoonmaakbedrijf Breda TopCleaners: Meer dan 60 gemotiveerde en betrokken schoonmakers vormen in Breda het dagelijkse uithangbord van ons bedrijf. Allen beschikken zij over de benodigde kennis, met als gezamenlijk doel een uiterst tevreden klant.
De backoffice op het kantoor in Breda fungeert als aanspreekpunt en ondersteuning voor de schoonmakers. Een flexibele houding en zeer korte communicatielijnen maken van TopCleaners een unieke organisatie. Afspraak is bij ons ook echt afspraak!

Schoonmaakbedrijf Breda TopCleaners: Een schoonmaakbedrijf met een maatschappelijk karakter

Als erkend schoonmaakbedrijf uit Breda staan wij klaar voor onze klanten en collega’s. bovendien trachten wij er naar tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Onder het kopje MVO kunt u meer lezen over TopCleaners en haar maatschappelijke rol.
TopCleaners is onderdeel van TopWorkers. Wilt u meer weten over schoonmaakbedrijf Breda TopCleaners en onze schoonmakers? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of gratis offerte. Wij maken graag kennis met u!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.