Schoonmaakbedrijf in Etten-Leur

Wilt u meer weten over TopCleaners of het verhaal achter TopWorkers?

Home » Schoonmaakbedrijf Etten-Leur

Schoonmaakbedrijf TopCleaners in Breda uit de omgeving van Etten-Leur levert de hoogste service en kwaliteit tegen de beste prijs. Door jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud durven wij deze garantie te geven. Onze gemotiveerde schoonmaakkrachten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, opleveringsschoonmaak (bouwschoonmaak), vloeronderhoud en overig specialistisch onderhoud.
Door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen proberen wij het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.

Kies voor de totaalservice van het schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Etten-Leur

Dag in dag uit maken wij allerlei panden schoon. Zowel van binnen als van buiten. Niet alleen standaard werkzaamheden, maar ook het verwijderen van kauwgom of het bestrijden van ongedierte behoren tot onze werkzaamheden. Met ons enthousiaste team durven wij alle uitdagingen aan te gaan! Wat mogen wij voor u betekenen?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door gebruik te maken van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en producten met weinig verpakkingsmaterialen proberen wij ons steentje aan de natuur bij te dragen. We scheiden ons afval en kiezen altijd voor een ecologische verantwoorde oplossing. Interesse in een van de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Breda nabij Etten-Leur, Moerdijk en Oosterhout? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Voor vragen of het opvragen van meer informatie zijn wij te bereiken via 088-2223222.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.