Als schoonmakers willen wij graag blijven schoonmaken. TopCleaners gelooft dat dit enkel kan in een moderne economie: klimaatneutraalcirculairinclusief en met eerlijke ketens. Daarom vormen we samen met leveranciers en klanten een samenwerkingsverband naar die beoogde nieuwe economie. Omdat we dit zo snel mogelijk willen bereiken willen we zo veel mogelijk partijen bereiken. Samen met onze leveranciers, werknemers en ook met veel van onze klanten werken we elke dag aan het realiseren van die nieuwe economie. We werken enkel samen met leveranciers die er in geloven dat duurzaamheid de toekomst heeft.

Wilt u net als meer dan 300 andere bedrijven ook meedoen met onze beweging? En daarbij een steentje bijdragen aan een betere wereld en een stabieler klimaat? Neem dan vooral contact met ons op.

Werken met mensen

Mensen zijn enorm belangrijk. Wij geloven in onze collega’s en steken veel energie in hun welzijn en werkplezier. Een maatschappelijk verantwoorde onderneming houdt rekening met de mensen om zich heen. Die mensen zijn in de eerste plaats ons eigen personeel. Bij een goede werkgever staat de mens centraal. Bedrijfsprestaties hangen immers voor een groot deel af van de inzet en de professionaliteit van de medewerkers. Samen met onze collega’s proberen wij dagelijks onze klanten te overtuigen van onze service. Dit doen we met uiterste motivatie en gedrevenheid.

Wij steunen goede doelen

Al jaren zijn wij sponsor en zakenvriend van het KWF. We vinden het belangrijk om dit goede doel te steunen en dragen hier graag standaard een stuk van onze marge voor af. Samen staan we op tegen kanker. Ook maken we schoon in een ontmoetingshuis in Breda waar mensen die met kanker te maken hebben elkaar op kunnen zoeken om verhalen te wisselen en steun aan elkaar te hebben.