Zoals je ongetwijfeld weet staat verhuizen op plek één van de meest stressvolle momenten in het leven van een Nederlander. De periode rondom een verhuizing kost jaarlijks aan duizenden mensen het huwelijk. En dat is zonde, vooral net na de aankoop van een vaak veel te dure woning. Voorkom een scheiding en zet onderstaande tips in, dan weet je zeker dat je ook na de verhuisschoonmaak nog iets hebt aan die 6-persoons dinertafel. 

1.Schrijf een game-plan en communiceer hierover met je gezin (ook met je partner dus!)

Wees goed voorbereid. Zorg voor een plan van aanpak waarin van A tot Z uitgewerkt is welke taken nog opgepakt moeten worden. De hypotheek oversluiten, verzekeringen regelen, gas/water/licht contracten afsluiten etc. Een afvinklijst zorgt voor overzicht en structuur. Verdeel onderling de taken. De afvinklijst vind je op internet; google is je beste vriend!

2.   Laat je niet gek maken, stress hoort nou eenmaal bij een verhuizing

Houd constant in je achterhoofd dat een verhuisperiode nou eenmaal een periode is waar stress bij komt kijken. Deze periode gaat weer voorbij. De sleuteloverdracht, de eventuele verbouwing, de verhuisschoonmaak; zaken die je niet dagelijks meemaakt. Probeer scherp te blijven en alles in goede banen te leiden. Uiteraard gaan er dingen mis. Laat je niet gek maken en neem tip 3 serieus.

3. Besteed werkzaamheden uit aan professionele partijen

Het verhuizen van je meubels, schilderwerk en het schoonmaken van je oude en nieuwe woning tijdens de verhuizing; tijdrovende zaken waar je waarschijnlijk zelf geen tijd voor hebt. Zorg er voor dat je dit werk uitbesteedt aan de juiste partijen.

Een verhuizing kost (te) veel geld, dat is nou eenmaal zo en dat heb je van tevoren begroot. Voorkom dat het ook te veel stress kost en verzamel professionele partijen die het werk uit handen nemen. Kies voor betrouwbare partijen die gespecialiseerd zijn in hetgeen je zoekt. Een verhuisbedrijf dat werkt met gediplomeerde verhuizers die hun vak verstaan. Een schoonmaakbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in verhuisschoonmaak en precies weet wat belangrijk is voor jou als klant. In het oude huis moet vooral een schone indruk worden gewekt tijdens de sleuteloverdracht, in je nieuwe huis moet het ook echt brandschoon zijn. Een nieuwe start, de verhuisschoonmaak is een belangrijk moment.

Gegarandeerd een schone woning betreden na verhuizing en de opleveringsschoonmaak uitbesteden? Wij helpen u graag.

Opleveringsschoonmaak
verhuisschoonmaak