Je hebt een prachtig kantoorpand. Of je huurt een pand in de stad. Of langs een doorgaande weg. Een mooi, maar vooral schoon pand is uitnodigend en straalt professionaliteit uit. Het is het visitekaartje van je bedrijf!

Een professionele uitstraling

Het eerste dat bezoekers, klanten en zakenpartners opvalt is hoe schoon of smerig de ramen van je kantoorpand of winkel zijn. Een bedrijfspand heeft doorgaans veel ramen. Logisch dat het opvalt wanneer ze smerig zijn. En dat staat niet professioneel. Het straalt geen succes uit. Daarom is het belangrijk dat de ramen minimaal eens per twee of drie maanden gewassen worden.

Schone ramen: beter voor je personeel

Schone ramen zijn niet alleen belangrijk voor bezoekers, maar ook voor je collega’s. Ten eerste is het prettig dat je collega’s door schone ramen naar buiten kunnen kijken. Het werkt motiverend. Er wordt geïnvesteerd in de uitstraling van het pand, dat nodigt uit om zelf ook je beste been voor te zetten.

Ook kan het zonlicht veel beter naar binnen schijnen als de ramen schoon zijn. En een beetje vitamine D is natuurlijk goed voor de gezondheid. Zonlicht zal de gemoedstoestand positief beïnvloeden. Extra bijvangst!  😉

Waarom glasbewassing door professionals laten uitvoeren?

Glasbewassing is geen eenmalige klus, binnen enkele weken worden de ramen weer smerig. Dat komt door weersomstandigheden en het vuil dat door verkeer op de ramen terechtkomt.

Professionele glazenwassers hebben het juiste gereedschap om glasbewassing snel en vooral goed uit te voeren. Bovendien hebben ze ook het specialisme in huis om ramen op hoogte te wassen. Ze zijn gecertificeerd om in een hoogwerker te werken. Een hoogwerker is al snel noodzakelijk, bijvoorbeeld door de hoogte, de hoeveelheid glas (arbo regel) of door moeilijk bereikbare ramen.

Kortom; schoonmaken is een vak! Wil jij je concentreren op je eigen business? Dan is het verstandig om de glasbewassing uit te besteden aan professionele glazenwassers.

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij staan graag voor je klaar. Dus neem vooral contact met ons op of vul ons contactformulier in, dan maken wij een nette prijsopgave voor je op.