Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de schoonmaak? Waarom zouden wij jouw volgende werkgever zijn? In deze blog delen we graag met jou waarom TopCleaners dé ideale werkgever is.

  1. Waardering: Het gevoel van voldoening wanneer je een ruimte binnenkomt die voorheen rommelig en vies was, en nu weer stralend schoon en netjes is.. Onbetaalbaar! Bij TopCleaners geef jij anderen dat fijne, frisse gevoel van een schone omgeving om in te werken of te wonen. En geloof ons, daar zijn mensen enorm dankbaar voor. Je ziet direct het resultaat van je inspanningen en dat verdient een flinke dosis waardering.
  2. Sociaal Werk: Bij TopCleaners werk je niet alleen, maar juist samen met anderen. Je komt vaak op locaties waar mensen actief zijn of werkt in groepsvorm. Hoewel we natuurlijk verwachten dat je vooral hard aan het werk bent, is er vaak ruimte voor een vriendelijk praatje terwijl je doorwerkt.
  3. Een goed salaris: Wist je dat de schoonmaaksector veel beter betaalt dan veel andere branches? Denk bijvoorbeeld aan de horeca of werken in een supermarkt. Bij TopCleaners wordt je harde werk goed beloond.
  4. Lokale klanten: onze klanten bevinden zich vaak in de buurt. Zo kun je je werk gemakkelijk combineren met je dagelijkse planning en ben je snel op je werkplek. Handig, vooral als je nog wat uurtjes tussen andere verplichtingen door wilt werken!
  5. Fysieke Activiteit: Bij TopCleaners ben je lekker fysiek bezig. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geestelijke welzijn! Je blijft in beweging en verdient tegelijkertijd geld. Wat wil je nog meer?

Wil je direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!