Diensten

Meer informatie over de diensten die wij verrichten

Home » Diensten

Glasbewassing

De professionele glazenwassers van TopCleaners leveren een schoon en streeploos resultaat. Kaders en kozijnen worden altijd netjes mee gewassen. TopCleaners werkt traditioneel met ladders, telescopische osmose-installaties en heeft de beschikking over diverse type hoogwerkers. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

Schoonmaakonderhoud

Dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, VvE’s, scholen, bedrijfshallen, fabrieken, appartementencomplexen, winkelcentra, woonhuizen etc. Meer dan 70 enthousiaste collega’s staan met een glimlach voor u klaar en garanderen de hoogste kwaliteit voor de beste prijs!

Gevelreiniging

Voor het schoonmaken en/of renoveren van de gevel van uw bedrijfspand of woning is TopCleaners de juiste keuze. Ook voor het wassen van damwanden en lamellen of het verwijderen van graffiti beschikt TopCleaners altijd over de juiste kennis, materialen en middelen. Wij helpen u graag, neem contact op voor gratis advies of een vrijblijvende offerte!

Opleveringsschoonmaak

Al jaren is TopCleaners gespecialiseerd in de opleveringsschoonmaak na nieuwbouw, verbouw en/of verhuizing. Ons klantenbestand bestaat o.a. uit bouwbedrijven, aannemers, woningcorporaties, makelaars en particulieren. TopCleaners beschikt over alle kennis en middelen voor een optimale uitvoer van de werkzaamheden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in de omgeving van Roosendaal, Tilburg of Breda? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar 088-2223222. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.