Dakkapel of trespa beplating laten schoonmaken?

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schoonmaken van dakkapellen, trespa beplating, (kunststof) kozijnen, houtwerk, boeiboorden. We maken je dakkapel schoon of beplating schoon met behulp van onze osmose installaties en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom TopCleaners?

Icon

Veiligheid staat voorop

Ons team van professionals zorgt altijd voor een veilige werkomgeving tijdens het schoonmaken van je dakkapel. We beschikken over de juiste apparatuur en ervaring om op hoogtes te werken.

Icon

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

We luisteren naar uw wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. Dit blijven we doen. We werken met de nieuwste materialen en middelen die het milieu zo min mogelijk belasten. 

Icon

Hoge klanttevredenheid: 9.4!

Wij houden van ons werk, en dat wordt opgemerkt! Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9.4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op.

Icon

Onderhoud is behoud

Het schoonmaken van je dakkapel of trespa zorgt ervoor dat uw huis er fris en verzorgd uitziet. Daarnaast helpt regelmatig onderhoud bij het voorkomen van schade en verlengt het de levensduur.

Dakkapel, boeiboorden of trespa laten schoonmaken

Is je dakkapel toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Wij helpen je graag. Wij begrijpen dat een schone dakkapel niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling geeft, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid en levensduur van je woning. Daar dragen wij graag aan bij.

Op grondige manier maken wij de dakkapel, boeiboorden of trespa beplating schoon. Zowel de voorzijde als beide zijkanten worden meegenomen. Eventuele mosvorming of algvorming wordt verwijderd. Uiteraard maken we ook de hemelwaterafvoeren schoon. Wij zorgen zelf voor stromend water en alle materialen en middelen die nodig zijn om het werk veilig uit te kunnen voeren.

 

Image
Sinds 1998

TopCleaners in cijfers

1425

Dakkapelen gewassen

26500

Trespa beplating en boeiboorden gewassen (m1)

70

Collega's