fbpx

gevelreiniging van het hoogste niveau

Wij staan graag voor je klaar. Nu, vandaag en morgen. Neem je vrijblijvend contact met ons op?

wij staan garant voor service en kwaliteit

Jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging voor zowel bedrijven als particulieren maakt TopCleaners een uiterst betrouwbare partij. Neem je vrijblijvend contact met ons op?

Waarom TopCleaners?

Icon

experts in gevelreiniging

We doen er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werk met vakkundigheid en plezier kunnen doen.

Icon

innovatief schoonmaakbedrijf

We luisteren naar je wensen en adviseren graag op basis van onze ervaring. Dagelijks leren we bij. We werken met de nieuwste materialen en middelen. Dit blijven we doen.

Icon

hoge klanttevredenheid

Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach. Onze klanten beoordelen onze algehele dienstverlening met een 9,4. Bovendien zijn wij al jaren sponsor en zakenvriend van het KWF. Hier zijn we trots op

Icon

ervaren in gevelreiniging

Met ruim 25 jaar ervaring is TopCleaners een erkend schoonmaakbedrijf in de omgeving van Breda. Meer dan 70 enthousiaste en betrokken medewerkers vormen ons hechte schoonmaakteam.

wij staan garant voor service en kwaliteit

Gevelreiniging door een professionele gevelreiniger draagt bij aan de uitstraling van je bedrijfspand of woning. Wij hebben in de omgeving van Breda diverse opdrachtgevers waar we op frequente basis de gevel of damwand schoonmaken.

Glazenwasser bij Mcdonalds
Sinds 1999
Image

gevelreiniging door specialisten van TopCleaners

Weersinvloeden, zuren en mosvorming zijn voorbeelden van de bedreiging waaraan uw gevel(bekleding) dagelijks blootgesteld wordt. Deze vormen van vervuiling zorgen voor een lelijke gevel, maar ook voor kleine scheurtjes in het voegwerk. Dit kan als gevolg hebben dat de gevel meer vocht opneemt, wat grotere schade veroorzaakt. Onze gevelreinigers hebben alle benodigde materialen en kennis in huis om een beschadigde gevel te repareren en nieuwe schade te voorkomen. Ook het impregneren van gevels valt binnen onze specialisaties.

Schoonmaakwerk Eindhoven

Op het gebied van gevelreiniging behoren we tot de beteren. Dit geldt voor stenen muren maar ook voor gevelbeplating, dakranden, boeiboorden en damwanden. Het verwijderen van graffiti en oude verflagen valt ook binnen het vakgebied van onze gevelreinigers. Wanneer de gevel schoongemaakt is, adviseren wij om de gevel te laten impregneren. Het impregneren van de gevel zorgt er voor dat de gevel wordt afgesloten van water en toch haar ventilerende werking behoudt. Gevelonderhoud is zeer belangrijk voor het behoud van de uitstraling van je woning.

Image

gevelreiniger die advies geeft

Onze gevelreinigers geven indien wenselijk geheel vrijblijvend advies over het schoonmaken en reinigen van uw gevel. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wil je direct een offerte aanvragen? Neem contact op! Onder ons werkgebied valt de gehele regio rondom Breda. We zijn actief in Noord-Brabant en Zuid-Holland (Rotterdam).

Gevelreiniging in cijfers

462

Projecten afgerond

462

Tevreden opdrachtgevens

5620

gereinigde vierkante meters